Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 24.07.2024 17:00 Güncelleme: 24.07.2024 17:19

Chery, çok satan modellerini yeniliyor

Chery, çok satan modelleri TIGGO 7 PRO, TIGGO 8 PRO ve OMODA 5 modellerini, geleceğin tasarım, kalite, güvenlik ve teknolojik beklentilerine göre yeniliyor.
Chery, çok satan modellerini yeniliyor

Türkiye pazarında OMODA 5, TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO isimli 3 farklı SUV modelle faaliyetlerini sürdüren Chery Türkiye, temmuz ayı itibari ile popüler SUV modellerinin TIGGO 7 PRO Max, TIGGO 8 PRO Max ve OMODA 5 PRO adı verilen güncellenmiş versiyonlarını piyasaya sürdü.

Teknoloji ve lüks SUV’un yeni lideri TIGGO 8 PRO Max, dış görünüm ve iç tasarım açısından da yenilendi. Yeni aracın ön bölümü, daha lüks ve görkemli bir ızgara tasarımı ile dikkat çekiyor. 19 inç boyutunda düşük rüzgar direncine sahip güncellenmiş jant tasarımıyla, otomobil kullanıcılarının beklentilerine daha uygun hale getirildi. İç mekanda ise yüksek kalite ve özgün tasarım çizgileri öne çıkarken, 24.6 inçlik Bilgi-Eğlence Sistemi sayesinde lüks ve teknolojiyi bir arada buluşturuyor.

Güncellenmiş modellerin Türkiye pazarında satışa sunulmaya başlanmasının, pazarda yeni bir trend yaratması bekleniyor. Chery TIGGO 7 PRO Max, TIGGO 8 PRO Max ve OMODA 5 PRO, yerel otomotiv pazarına taze bir soluk getirmesinin yanı sıra kullanıcılara birçok yenilik de sunacak. Geleceğin teknolojisine sahip SUV arayışında olanların ilk tercihi olan OMODA 5 Pro modelindeyse yepyeni bir iç mekan kullanıcılarını karşılarken, kalite ve konfor en üst seviyeye çıkarılıyor. Chery, SUV modelleri olan TIGGO 7 PRO Max, TIGGO 8 PRO Max ve OMODA 5 PRO'yu Türkiye pazarında ilk kez sergileyecek.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan, “Chery Türkiye olarak, otomotiv sektöründeki global değişimlerin Türkiye’de öncüsü olma misyonumuz ile Türkiye pazarını çok önemsemekteyiz. Türkiye pazarına adım attığımız ilk günden bu yana her daim müşterilerimiz ile yakın temas kurarak onların taleplerini ve koşulsuz müşteri memnuniyetini ön planda tutarak bir taraftan stratejilerimizde sürdürülebilir, ekonomik koşullara uyumlu bir duruş sergilemeye gayret ederken diğer taraftan sektörde derinlemesine yer edinmeyi hedeflemekteyiz.” dedi.