Müzik Kaynak: Özlem PALA 01.08.2024 08:52

Cevizler şarkısı ile Maya Perest yazı kucaklıyor

Maya Perest, 2 Ağustos'ta yayınlanacak yeni şarkısı "Cevizler" ile yazı kucaklıyor. Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanacak şarkısında sanatçı, kendi çocukluğu ile bizi buluştururken, büyümenin samimi bir portresini çiziyor.
Cevizler şarkısı ile Maya Perest yazı kucaklıyor

Gençliğe ve maceraperestliğe bir övgü niteliğindeki “Cevizler”, Maya Perest’in kendi deneyimlerinden esinlenerek bestelediği bir başka şarkısı. Bu sefer bizi Yunan adalarına

götüren ritimleriyle “Cevizler”, Ege’nin iki yakasını birleştiriyor. Şarkı buram buram Akdeniz rüzgarı kokuyor! Puslu ama bir o kadar da duru sesiyle dinleyicilerini büyüleyen Maya Perest’in son şarkısı “Cevizler” in prodüktörlüğü Gevende ve Büyük Ev Ablukada’dan bildiğimiz Okan Kaya yaptı. Müzisyenliğinin yanı sıra sanatın bir başka dalı resimde de başarılı çalışmaları olan Maya Perest, bu kez her iki yeteneğini de bir araya getiriyor. Sanat yönetmenliğini ve çizimlerini bizzat kendisinin yaptığı klip sürecinde, yönetmenliği Melike Beşli üstlendi. Jojo Cocktails’in baş animatör olduğu klipte, illüstrasyon ve animasyonlar Maya Perest, Møbula ve Jojo Cocktails tarafından yapıldı.
Maya Perest’in “Cevizler” şarkısı 2 Ağustos’ta tüm dijital platformlarda dinleyiciyle buluşacak şarkısının bu ilgi çekecek klibi de sanatçının youtube kanalında yayında olacak.