Spor Kaynak: Hibya Haber Ajansı 12.08.2024 03:00 Güncelleme: 11.08.2024 09:53

Çaykur Rizespor'un yeni transferleri tanıtıldı

Çaykur Rizespor, kadrosuna kattığı 7 oyuncu için tanıtım toplantısı düzenledi.
Çaykur Rizespor'un yeni transferleri tanıtıldı

Trendyol Süper Lig’de, 2024-2025 sezonu için dış transferde 7 oyuncuyu kadrosuna dahil eden Çaykur Rizespor’da Kulüp Başkanı İbrahim Turgut’un katılımı ile tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlenen programa Başkan Turgut’un yanı sıra 1 yıllık yeni sözleşme imzalanan kaleci Gökhan Akkan, 3 yıllık sözleşme imzalayan Papanikolaou, kiralık gelen Ali Sowe ve Hadziahmetovic, 4’er yıllık anlaşma imzalayan Muhammed Buljubasic, Emrecan Bulut ve Efe Geçim katıldı.

Başkan Turgut, yeni sezon ile ilgili sezona birlik ve beraberlik olgusu ile başlamak için çalıştıklarını söyledi.

Aile olgusunun önemine vurgu yapan Turgut, “Sezona başlarken başardıklarımız, başaramadıklarımız var ama tek yumruk olma isteğimizden hiç ayrılmadık. Rizeliler ve Çaykur Rizespor’u sevenler ortak noktada buluştuk. Birlik ve beraberliğimiz perçinleşerek artacaktır.” dedi.

Turgut, çok büyük bir özveriyle transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Bu anlamda Başkanvekilimiz Adnan Er’in çok büyük emekleri var. 7 yeni oyuncu kadromuza kattık ama daha henüz transferi tamamlamadık. Transfer sezonumuz devam ediyor. Birkaç oyuncu daha kadromuza katacağız.” diye konuştu.