Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Mustafa Ercan ORTAÇ 17.04.2024 16:26

Caresse Bodrum, Bayrama Özel Programıyla Unutulmaz Anlar Yaşattı

Caresse Bodrum'un 'Bayramda Bizdeyiz' özel programı, misafirlerine eşsiz atmosferinde unutulmaz bir yaz başlangıcı sunarken, Türk pop müziğinin ünlü isimleriyle unutulmaz anlar yaşattı.
Caresse Bodrum, Bayrama Özel Programıyla Unutulmaz Anlar Yaşattı

Marriott International'ın prestijli markası The Luxury Collection bünyesindeki Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum; Ramazan Bayramı için düzenlediği özel programla, ev ortamının samimiyeti ile lüks bir tatil deneyimini bir araya getirdi. Bodrum ve Bitez koylarının arasında, Asarlık Mevkii'nin en gizli köşesinde yer alan ve yıl boyu konuklarına hizmet veren Caresse Bodrum, unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor.

Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, 4 günlük "Bayramda Bizdeyiz" programıyla, yaz havasında nefes kesen bir deneyim yaşattı. Bu özel etkinlikte, Türk pop müziğinin sevilen isimlerinin canlı performansları konuklara coşku dolu anlar yaşatırken aynı zamanda yenilenme fırsatı sunan aktiviteler sunuldu.

Yenileyici bir atmosferde sabah özel yoga seansıyla başlayan bayramın ilk günü, akşam havuz başında barbekü partisi ve eşsiz günbatımı manzarası sonrasında ise Barbaros'un muhteşem canlı performansıyla taçlandı. Ayrıca, çocuklara yönelik eğlenceli etkinliklerle birlikte aileler de ev sıcaklığında keyifli anılar biriktirme fırsatı sağladı.

11 Nisan akşamı, Ata Marin grubunun enerjik performansı ile başlayan geceyi, 12 Nisan akşamı DJ Yosi Gabay'ın ritimleriyle devam ettiren Buddha-Bar Beach Bodrum, misafirlerine enerji dolu bir atmosfer sundu.

13 Nisan’da düzenlenen gala yemeği sonrasında, Türk pop müziğinin efsanevi isimlerinden Nükhet Duru, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Nükhet Duru, ‘’Sen Benim Şarkılarımsın’’ ve ‘’Tek Başına’’ gibi sevilen şarkılarını opera sanatçısı Güvenç Dağüstün ile düet yaptı. Ayrıca, Nükhet Duru popüler eserlerini davetlilerle tek bir ağızdan seslendirdi.  

Baharın gelişiyle birlikte Caresse Bodrum yeni sağlıklı yaşam konseptini benimseyerek, sezon boyunca misafirlerine pilates, yoga seansları, su ve nefes terapileri gibi kişiye özel hizmetleri sunuyor. Buna ek olarak, SPA Caresse'nin sunduğu özel uygulamalar ve restoranlarında bulunan sağlıklı menü seçenekleriyle Caresse Bodrum, misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. 

Konuklarına kısa dönem ve uzun dönemli konaklamalarda lüks ve konfor dolu bir deneyim sunan Caresse the Residences, ayrıcalıklı bir tatil deneyimi vadediyor. 

Yat sahibi misafirlerine sunduğu özel bağlama hizmetleriyle Caresse Bodrum, tekne tutkunlarının vazgeçilmez durak noktası olmayı sürdürüyor.

Geçtiğimiz yıl Caresse Art projesiyle kültür-sanat turizmine önemli bir katkıda bulunan Caresse Bodrum, bu yıl da özgün atmosferi, zengin sanatçıları ve eserleriyle, misafirlerine tatilin ötesinde sanatsal bir deneyim sunacak.