Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Musa ALİOĞLU 24.07.2024 11:50

Canon, Hodjapasha'nın büyülü atmosferinde çok özel bir etkinliğe imza attı

Canon, içerik üreticiliğini desteklemek üzere attığı adımlara bir yenisini daha ekleyerek Hodjapasha/Hocapaşa Kültür Merkezi'nde çok özel bir etkinlik gerçekleştirdi. Ünlü fotoğrafçı Adem Meleke ve Youtube içerik üreticisi Mert Sezer'in eğitmenliğinde kamera ve lens kullanımında uzman ipuçları paylaşılırken yaratıcı içerik oluşturma ve vlog çekimi teknikleri konusunda da önemli bilgiler aktarıldı. Canon'un "Adını Duyur" kampanyasının yemek, seyahat ve moda kategorilerindeki güçlü içerik üreticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen panel konuşmaları sonrasında ise katılımcılara ileri Canon teknolojilerle donatılmış kameraları ile semazen gösterisinin etkileyici anlarını kaydetme fırsatı sunuldu.
Canon, Hodjapasha'nın büyülü atmosferinde çok özel bir etkinliğe imza attı

İçerik üreticiliği dünyasına adım atmak ve içeriklerinde farklılaşmak isteyenler için Canon’un üstün teknolojilerle donatılan kameralarını kullanarak püf noktaları paylaşan fotoğrafçı Adem Meleke ve video içerik üreticisi Mert Sezer, katılımcılara eşsiz deneyimlerini aktardı. Ayrıca lansmanı yeni gerçekleştirilen ve herkes tarafından merakla beklenen EOS R sisteminin yeni üyeleri EOS R1 ve EOS R5 Mark II de katılımcılara tanıtıldı. 

Her geçen gün daha da önem kazanan içerik üreticiliği dünyasında teknik ekipmanın rolünün içerik üreticilerini bir adım öteye taşımada oldukça önemli olduğuna inanan Canon, atölye çalışmalarının hemen ardından katılımcılara sınırlarını aşmak için yol göstermek üzere “Adını Duyur” kampanyasının içerik üreticilerini panelde ağırladı.  

Kampanya kapsamında yemek kategorisinden Araz Aknam (@arazagak), seyahat kategorisinden Seren Aydın (@serenaydin) ve moda kategorisinden Aşkım İrem Aktulga (@askimiremaktulga) içeriklerini üretirken Canon kameralarında kullanmayı en sevdikleri özellikleri anlatırken içerik üreticileri için kendi kategorileri özelinde de sorulara yanıt verdi.  

Etkinlik sonunda ise Hodjapasha’nın benzersiz ortamında gerçekleştirilen özel semazen gösterisi, Canon EOS R6 Mark II, EOS R7, EOS R8, EOS R10, EOS R50 ve PowerShot V10 kameralarının üstün performansıyla daha da anlamlı hale getirildi. 

Canon, gerçekleştirdiği bu etkinlikle yaratıcılığını geliştirmek ve içerik üreticisi olmak isteyenlere ilham kaynağı olurken, hikâye anlatıcılığına verdiği değeri bir kez daha vurgulayarak içerik üreticiliğinde yeni standartlar belirlemedeki kararlılığını gözler önüne serdi.