Magazin Kaynak: Büşra Bozok AYTEK 29.02.2024 07:05

Can Koç'tan Yeni Şarkı: "Sana Anlatmadım Hiç"

Gökyüzünü Tutamam isimli şarkısıyla yakaladığı başarının ardından üretimlerini sürdüren Can Koç'un "Sana Anlatmadım Hiç" isimli yeni teklisi 23 Şubat'ta Warner Music Türkiye dağıtımıyla dinleyiciyle buluştu.
Can Koç'tan Yeni Şarkı: "Sana Anlatmadım Hiç"

“Sana Anlatmadım Hiç” Can Koç'un duygu yüklü ve samimi dünyasına açılan yepyeni bir pencere. Şarkı, biri Extended olmak üzere iki versiyondan oluşuyor. Şarkının söz ve müziği, tıpkı diğer eserlerinde olduğu gibi Can Koç'a ait. Düzenlemede ise Can Koç ve Safa Hendem birlikte yer alıyor. Prodüktör koltuğunda ise yine Safa Hendem'i görüyoruz.


Ufuk Çavuş'un yönetmenliğinde çekilen siyah beyaz klip ise şarkının atmosferini sade ama etkileyici bir şekilde yansıtıyor.

Can Koç, şarkıyı şu sözlerle özetliyor: "Bu şarkı esasında, anlatılmamışın yükünü üzerinden atmaya çalışan bir şiirdi. Ama her anlatılmayanda olduğu gibi, bu yük insanın üzerine düşüyor, altında bırakıyor."

Can Koç’un 2021 yılında yayınladığı alternatif rock türündeki teklisi “Gökyüzünü Tutamam”, dijital   platformlarda toplam 250 milyonu aşan dinlemeye ulaştı ve 2022 yılının en çok dinlenenleri arasında ilk sıralarda yer aldı. Dönemin popüler dizilerinde birçok kez kullanıldı.

“Sana Anlatmadım Hiç” 23 Şubat'ta tüm dijital platformlarda Warner Music Türkiye dağıtımıyla dinleyiciyle buluştu.