Sektör Kaynak: Hibya Haber Ajansı 17.09.2024 11:00 Güncelleme: 16.09.2024 14:19

Çamaşır yıkamada express hızlı yenilik: Yeni OMO Express Fresh

OMO, çamaşır bakım çözümlerinde bir ilke daha imza attı. Değişen çamaşır yıkama ihtiyaçlarını analiz ederek yeni OMO Express Fresh'i kısa programa özel olarak geliştirdi. Yeni bir kategori yaratan bu inovasyon çamaşır yıkama alışkanlıklarına yepyeni bir alternatif getiriyor; Fast Clean teknolojisiyle 15 dakikada gözle görünmeyen kirleri bile çıkarıyor, kalıntı bırakmıyor, kötü kokuları önlüyor. Üstelik yüzde 80 enerji ve yüzde 50'ye varan oranlarda su tasarrufuna olanak sağlıyor.
Çamaşır yıkamada express hızlı yenilik: Yeni OMO Express Fresh

OMO, çamaşır bakım çözümlerinde bir ilke daha imza attı. Değişen çamaşır yıkama ihtiyaçlarını analiz ederek yeni OMO Express Fresh’i kısa programa özel olarak geliştirdi. Yeni bir kategori yaratan bu inovasyon çamaşır yıkama alışkanlıklarına yepyeni bir alternatif getiriyor; Fast Clean teknolojisiyle 15 dakikada gözle görünmeyen kirleri bile çıkarıyor, kalıntı bırakmıyor, kötü kokuları önlüyor. Üstelik yüzde 80 enerji ve yüzde 50’ye varan oranlarda su tasarrufuna olanak sağlıyor.

Her döneme damga vuran ürünler geliştiren OMO, elde yıkama sürecinin ardından ilk makine deterjanını üretmesiyle, bebek giysilerine özel ilk deterjanı geliştirmesiyle, konsantre ve düşük sıcaklıkta etkili ürünlere geçişte öncü olmasıyla inovatif bir mirasa sahip. Bu mirası geliştirmeye ve büyütmeye devam eden OMO çamaşır yıkama alışkanlıklarını iyileştirecek devrimsel bir yeniliğe daha imza attı. Günümüzdeki çamaşır yıkama gereksinimlerini ortaya koyan Toluna Çamaşır Yıkama Alışkanlıkları Araştırması’ndan elde edilen çıktılar ile çamaşır yıkama alışkanlıklarını yeniden tanımlıyor.

İnsanların yüzde 90’ı haftada en az bir kere kısa program kullanıyor

Toluna Çamaşır Yıkama Alışkanlıkları Araştırması 2023, çamaşır yıkama alışkanlıkları adına değerli veriler ortaya koyuyor. Günlük yaşam akışı, değişen toplum, çalışma şekilleri, lekeler ve çamaşır bakım ihtiyaçları değişiyor. İnsanlar kısa sürede etkili çözümler arıyor. Elde edilen sonuçlara göre Türkiye’de insanların yüzde 90’ının en az haftada bir kere kısa programda çamaşır yıkadığı gözlemleniyor. Kısa program kullanımının yükselişi bu araştırmayla göze çarparken hem Türkiye’de hem dünyada kısa program kategorisinin giderek büyümesi bekleniyor. Kısa program ayarlarına sahip çamaşır makinelerinin artışıyla birlikte, en kısa programda bile etkili olabilen bir formüle ihtiyaç doğuyor. İşte bu noktada inovasyonların mimarı OMO, kolları sıvıyor.

Bugünün hızını yakalayan yenilik: OMO Express Fresh

Türkiye’nin en sevilen çamaşır deterjanı markası OMO, yeni ürünü Express Fresh’i kısa program kullanan insanların ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde tasarladı. Yeni OMO Express Fresh ile 15 dakikada hızlı ve etkili yıkama sunuyor., Fast Clean teknolojisi sayesinde ter gibi görünmeyen kirleri  bile hızlıca yok ediyor, kötü kokuları ortadan kaldırarak express ferahlık sağlıyor. Aynı zamanda hızlı çözünen formülüyle çamaşırlarda kalıntı bırakmıyor.. Kısa programa özel geliştirilse de aynı zamanda uzun programlarda da kullanılabiliyor. “Kötü Koku Karşıtı Beyaz ve Renkliler” ve “Capcanlı Renkler Renkli ve Siyahlar” olmak üzere iki varyanta sahip OMO Ekspress Fresh ile yüzde 80’e varan enerji ve yüzde 50’ye varan su tasarrufu sağlayabiliyor. 15 dakikalık en kısa programda bile etkili performans göstermek için tasarlanan OMO Express Fresh, çamaşır yıkamada bir devrim yaratmayı hedefliyor.

OMO Marka Müdürü Elif Yıldırımcan: “OMO olarak portföyümüzü güncel çamaşır yıkama ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak geliştiriyoruz. Bu amacımız doğrultusunda OMO olarak kırılma noktalarını ve değişim dönemlerini anlayan inovasyonlarla kategorimizin evrimine liderlik ediyoruz. Yeni OMO Express Fresh evrimin son halkası, bir ilk. İnsanların kısa programı tercih etme sebeplerini ve yaşadıkları sorunları inceledik. Mevcut deterjanların çoğu kısa program için tasarlanmıyor, bu nedenle en kısa programda kalıntı ve kötü koku kalabiliyor. OMO Express Fresh 15 dakikada bile hızlıca çözünerek kalıntı bırakmıyor ve Fast Clean teknolojisi sayesinde ter gibi görünmeyen kirleri bile yok ediyor; hızlı temizlik ve ferahlık sağlarken kötü kokuları ortadan kaldırıyor. Ürünümüzle daha sürdürülebilir bir çamaşır yıkama deneyimi de sunuyoruz; yüzde 80’e varan enerji ve yüzde 50’ye varan su tasarrufu sağlıyoruz. OMO olarak her döneme damga vuran bir ürün mirasımız var. OMO Express Fresh ile bu mirasa çok değerli bir katkı yaptığımızı düşünüyorum’’ dedi. dedi.

Yeni OMO Express Fresh, “Kötü Koku Karşıtı Beyaz ve Renkliler” ve “Capcanlı Renkler Renkli ve Siyahlar” olmak üzere iki varyantıyla raflarda yerini alıyor.