Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Rahime SEZGİN 08.05.2024 17:10

Bybit'in Ethena'nın USDe'sini Entegre Etmesi 'Oyun Değiştirici' - Hao Yang

Hacim bakımından dünyanın en büyük üç kripto borsasından biri olan Bybit, Ethena Labs'ın sentetik dolar USDe'sinin alım satım faaliyetleri için teminat olarak kullanılmasına izin veriyor ve önümüzdeki aylarda daha fazla USDe spotu listelemeyi planlıyor. Bu değişiklik, yatırımcıların Bybit'in Birleşik Ticaret Hesabını kullanarak alım satım faaliyetlerinde bulunurken temel varlıklardan getiri elde ederek daha fazla sermaye verimliliği elde etmelerini sağlayacak.
Bybit'in Ethena'nın USDe'sini Entegre Etmesi 'Oyun Değiştirici' - Hao Yang

 

Bybit Finansal Ürünler Başkanı Hao Yang, "Ethena Labs'ın sentetik doları USDe'yi Bybit'e teminat varlığı olarak entegre etme kararımız oyunun kurallarını değiştirecek nitelikte" dedi. "Gördüğümüz şey, Ethena'nın USDe'yi, kripto borsalarındaki işlem çifti piyasasına hakim olarak devleşen USDT'ye rakip olacak şekilde kurmasıdır. Bu da USDT gibi TradFi destekli sabit coinler ile USDe gibi kriptoya özgü çözümler arasında dinamik bir ikilik yaratıyor."

 

Yang sözlerine şöyle devam etti: "USDe'nin Bybit Futures ve Earn'de kullanılmasını sağlayarak, 28 milyon kullanıcımızın portföylerini yenilikçi yollarla yönetmelerini ve büyütmelerini sağlayan daha çok yönlü finansal araçlara olan talebi karşılıyoruz. Şimdi, USDT ve USDe'nin farklı risk profillerini birleştirerek, kullanıcılarımız varlıklarını nasıl yönetecekleri konusunda daha da fazla esnekliğin tadını çıkarabilirler."

Bybit kullanıcıları USDe'ye Bybit'in Spot platformu üzerinden erişebilir ve yeni ürü