Spor Kaynak: Hibya Haber Ajansı 21.08.2024 12:00 Güncelleme: 19.08.2024 12:07

Büyükşehirin Yaz Spor Okulları devam ediyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin; Altıeylül, Karesi, Bandırma, Edremit ve Manyas ilçelerinde açtığı Yaz Spor Okulları'nın 2. dönemi başladı.
Büyükşehirin Yaz Spor Okulları devam ediyor

Yaz Spor Okulları’nın 2. dönemine başlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; 6-14 yaş aralığındaki çocuklara14 farklı branşta eğitimler veriyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin; Altıeylül, Karesi, Bandırma, Edremit ve Manyas ilçelerinde açtığı Yaz Spor Okulları’nın 2. dönemi başladı. Çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri ve spor yaparak yetişen bireyler olmaları hedefiyle gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları’nda her branşta alanında uzman eğitmenler eşliğinde antrenmanlar yapılıyor.

6-14 yaş aralığındaki çocuklara; muay thai, futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, tenis, kick boks, karate, satranç, güreş, jimnastik, judo, taekwondo ve boks olmak üzere toplam 14 farklı branşta eğitimler verilen Yaz Spor Okulları’nda çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyor. Balıkesir’in yetenekli gençlerinin de keşfedilmesi için güzel bir olanak sunan Büyükşehir Belediyesi, çocukların en iyi şekilde antrenmanlarını yapabilmeleri için tüm olanaklarını sunuyor.