Teknoloji Kaynak: FEHİM KAYACAN 05.08.2024 10:50

Büyük Algida Macerası, İstanbul'da

Algida, CGI teknolojisinin en dikkat çeken örneklerinden birini, İstanbul'da yoğun trafik alan alışveriş merkezlerini dev birer Algida'ya dönüştürerek gösteriyor. Türkiye'de 34 yıldan bu yana dondurmanın verdiği mutluluğu paylaşan Algida, şimdi de QR kodlarla ulaşılan CGI teknolojisiyle mutluluğu sokaklara taşıyor.
Büyük Algida Macerası, İstanbul'da

Algida, yazın en sıcak günlerinde dondurmaseverlere yaptığı sürprizle bu kez mutluluğu alışılmışın dışında bir projeyle paylaşıyor. Büyük Algida Macerası kapsamında, İstanbul’un belirli noktalarında, dijital outdoorlara ve AVM girişlerine QR kodlar yerleştirildi. CGI teknolojisi sayesinde kullanıcılar, QR kodları cep telefonlarına okutarak bina görüntülerini dev birer Algida’ya dönüştürüyor.

 

Etiler Akmerkez, Mecidiyeköy Trump Tower ve Esentepe Astoria alışveriş merkezlerinin CGI teknolojisiyle dev birer Algida’ya dönüştüğü Büyük Algida Macerası projesinde; uygulama üzerinden fotoğrafı çekilen bina, sihirli bir şekilde ikonik Algidalara dönüşüyor. Dondurmaseverler, binaların dev birer Algida’ya dönüşmesine tanıklık ederken; akıllı telefonlarına gelen kupon sayesinde ilgili satış noktalarından dondurma ikramlarına ulaşıyorlar.