Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ekonomi Servisi 24.07.2024 11:00

Burgan Yatırım yeni nesil işlem platformu Burgan Trade'i yeniledi

Sermaye piyasalarında butik ve yenilikçi hizmet anlayışıyla öne çıkan Burgan Yatırım, Burgan Trade işlem platformunu tamamen yeniledi. Yenilenen platform, kullanıcı deneyimini artırmak için yeni nesil teknolojilerle desteklenmiş ve kullanıcı dostu bir ara yüz sunuyor. Yatırımcılara daha inovatif ve gelişmiş fonksiyonlar sunmayı hedefleyen Burgan Trade, yatırım yaparken ihtiyaç duyulan tüm yatırım işlemlerini çok daha kolay hale getiriyor.
Burgan Yatırım yeni nesil işlem platformu Burgan Trade'i yeniledi

Burgan Yatırım’ın yatırım dünyasındaki uzmanlığını yeni nesil teknolojilerle birleştirdiği işlem platformu Burgan Trade, A’dan Z’ye yeniden tasarlandı. Fonksiyonel özellikleriyle öne çıkan uygulama, yatırımcıların sermaye piyasalarında yatırım yaparken ihtiyaçları olan tüm yatırım işlemlerini, kullanımı kolay ön yüzü ile hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilecekleri farklılıklar sunuyor.

Burgan Yatırım Genel Müdürü Serhan Taylan, yenilenen Burgan Trade platformunun Burgan Yatırım’ın büyüme stratejisinin bir parçası olduğunu ve müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmayı hedeflediğini belirterek: “Burgan Yatırım olarak alt yapılarımızı kuvvetlendirmenin ardından son iki senedir yaşadığımız dönüşümle müşterilerimizin yatırımda doğru adımlar atmaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Finansal teknolojilerin hızla geliştiği günümüzde kurumumuzu uçtan uca yapılandırarak gerçekleştirdiğimiz insan kaynağı ve teknoloji yatırımlarımız sayesinde her sene artan karlılık rakamlarımızla finansal olarak güçlenmeye devam ediyoruz. Büyüme stratejimiz kapsamında, Burgan Yatırım olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmek adına Burgan Trade platformumuzu baştan sona deneyimi ve teknolojisiyle yeniden tasarladık. Amacımız, yatırımcılarımızın ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilecek, güvenilir ve kullanıcı dostu bir platform sunmak” dedi.