Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 19.04.2024 11:37

Bupa Türkiye 2024 Kurumsal Değerlendirme Toplantısı Tamamlandı

Bupa Türkiye'nin "Kudretini Gör, Kuvvetli Ol" söylemi ile 2024 Kurumsal Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Bupa Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürcan liderliğinde yapılan toplantıda, 2023 yılı değerlendirmelerinin yanı sıra Bupa Türkiye'nin entegre sağlık hizmetleri alanındaki hedefleri ve büyüme stratejileri 700'ü aşkın çalışanın katıldığı zirvede paylaşıldı.
Bupa Türkiye 2024 Kurumsal Değerlendirme Toplantısı Tamamlandı

Türkiye’nin öncü entegre sağlık hizmetleri şirketi Bupa Türkiye, 2023 yılında gerçekleştirdiği yatırımlarını paylaştığı ve gelecek dönem stratejilerini belirlediği Kurumsal Değerlendirme Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Toplantıya, Bupa Türkiye çatısı altında yer alan şirketlerin yönetici ve çalışanlarının yanı sıra, satın alması yakın zamanda tamamlanan Bupa Türkiye ailesinin yeni üyesi CompuGroup Medical Türkiye’nin yöneticileri de katıldı. Toplantılarda şirket hedef ve stratejileri konuşulurken, müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini daha iyi karşılayabilmek amacıyla yenilikçi yaklaşımlar değerlendirildi.

“Başka Bir Ligin Oyuncusu Olacağız”

Bupa Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürcan: “Şirketimizi bu günlere taşıyan değerlerin en başında ‘insan’ ve ‘çalışma kültürü’ yaklaşımımız geliyor. Ortak amaç, ortak inanç ve ortak hedef doğrultusunda hedeflerimizi hep beraber hayata geçiriyoruz. 2023’te müthiş sonuçlar elde ettik. Pazardaki büyüklüğümüzü ve operasyonel gücümüzü korumayı başardık. Aynı zamanda 2023 yılında birçok yeniliğe de imza atmaya başladık. CGM Türkiye’nin satın alınması ve senCard Dental Klinik’ler ile büyümemizi farklı bir boyuta taşıyoruz. Yakın zamanda farklı sürprizlerimizi paylaşacağımız farklı yapıları da görüyor olacaksınız. Biz sadece bir sigorta şirketi değiliz. Bupa Türkiye, sağlıklı ve mutlu yaşam paydaşlığı yapan ve onun finansman modelini sunan bir şirket haline geldi. 2024 yılı itibarıyla Bupa ile birlikteliğimizin 5. yılını tamamladık. Yeni yatırımlarımız ile küresel bir güce dönüşerek “başka bir ligin oyuncusu” olmaya başlıyoruz. Bupa’nın global olarak gücünü ve tam desteğini alarak 2030 yılında yepyeni inşa edeceğimiz yolları, yeni hayalleri gerçekleştireceğimiz bir dönem olacak. Kurumsal Değerlendirme Toplantımız güçlü bağlarımızı yeniden kuvvetlendirdiğimiz, vizyonumuz doğrultusunda hizalandığımız ve birlikte harika anılar biriktirdiğimiz bir fırsat sundu. ‘Kudretini gör, kuvvetli ol’ mottomuzu oldukça kıymetli buluyorum. İnanıyorum ki, kader ve değer hepimizin olacak.”

Gün Boyu Süren Farklı Panellerde 2030 Hedefleri Konuşuldu

Bupa Türkiye Strateji ve Transformasyon Genel Müdür Yardımcısı Ebru Keskin Kulalar’ın modere ettiği Bupa Türkiye 2024 Kurumsal Değerlendirme Toplantısı’nda ortak strateji ve hedefler gün boyu süren üç farklı panelde paylaşıldı. Bupa Türkiye üst yönetiminin panelist olarak yer aldığı oturumlarda her bir fonksiyonun Bupa Türkiye’nin vizyonuna nasıl katkı sağladığı ve belirlenen hedeflere stratejik olarak nasıl ulaşılacağı konuşuldu.

 

Bupa Türkiye Kıdem Ödülleri Dağıtıldı

Gün boyunca farklı konu ve sorularla zenginleşen oturumların gerçekleştiği etkinlikte; uzun yıllar Bupa ailesinde olan çalışanlara kıdem ödüllerinin verilmesinin ardından Bupa Türkiye’nin tüm çalışanları birlikte keyifli bir akşam geçirdiler.