Halkbank web
Ekonomi Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 30.04.2024 16:45

Bu Anneler Günü'nde de en ölümsüz anları Canon ile yaşatın!

Yaşamın en güzel renklerini, sevginin en derin izlerini taşıyan annelerimizin yüzlerindeki tebessümü yakalamanın tam zamanı. Hayatımıza sevgileriyle anlam katan annelere bu Anneler Günü'nde zamanın ötesinde bir hediye vermek isteyenler için Canon, fotoğraf makinesine yazıcılarıyla her anı yakalayıp ölümsüzleştiriyor; size de bu sevgiyi sonsuza dek saklamak kalıyor!
Bu Anneler Günü'nde de en ölümsüz anları Canon ile yaşatın!

Anneler, çocuklarının gözlerini dünyaya açtığı ilk andan itibaren onlara yürümekten koşmaya, hecelemeden konuşmaya kadar hayatın her yönünü sevgiyle aktarıyor. Bu süreçte gözlerinde hiçbir zaman büyümeyen çocuklarının her anını yıllar geçse de hatırlamak isteyen anneleri düşünen Canon; SELPHY CP1500 kompakt fotoğraf yazıcısı, EOS R100 aynasız fotoğraf makinesi, PowerShot V10 vlog kamerası ve PIXMA G3430 yazıcısıyla bu anları ilk günkü canlılığıyla yaşatıyor! 

 

EOS R100 aynasız fotoğraf makinesi ile annelerin gözünden dünyaya bakın

Her alanda yeteneğini konuşturan annelerin fotoğraf konusunda da hünerlerini ortaya çıkaran Canon EOS R100, kompakt ve hafif gövdesi sayesinde her ana eşlik ediyor. 24,1 megapiksel CMOS sensörü ile hiçbir detayı atlamayan fotoğrafların mimarı EOS R100, bunun yanı sıra 4K video kaydı imkânı da sunarak en sevilen anları adeta bir film sahnesine dönüştürüyor.

Ayrıca Canon Camera Connect uygulaması sayesinde mobil cihaz ve tabletlerle de uyum içerisinde çalışan EOS R100, çekilen tüm görsel ve videoların anlık olarak paylaşımını sağlıyor. Böylece ailece unutulmayacak en güzel anlar, hızlı ve kolay şekilde tüm sevdiklerinizle paylaşılıyor.

 

PowerShot V10 vlog kamerası ile her anı yakalayın

Eğer anneniz anları yakalamayı çok seviyor ancak yanında büyük ve ağır bir kamera taşımak istemiyorsa sadece 211 gram ağırlığa sahip Canon PowerShot V10 tam ona göre! Kompakt boyutu, hafifliği ve kullanım kolaylığı ile dikkat çeken bu kamera, annelerin çocuklarıyla baş başa olduğu anlarda bile dahili standıyla anında profesyonel çekim ortamını oluşturabiliyor. Ayrıca geniş açılı kamerası sayesinde kalabalık aile üyelerini bile tek bir kareye sığdırırken; 4K çözünürlüğüyle de kusursuz bir çekim deneyimi sunuyor. 

 

Canon SELPHY CP1500 kompakt fotoğraf yazıcısı ile anılarınızı paylaşın

Annenizin çektiği fotoğrafları anında profesyonel kaliteyle paylaşabileceği bir yol mu arıyorsunuz? Canon SELPHY CP1500, 100 yıla kadar dayanıklı baskı kalitesi ve zengin renk paletiyle canlı ve profesyonel fotoğraflar üreterek annelerin dünyayı renklendirmesine yardımcı oluyor. Beyaz, pembe ve siyah olmak üzere üç farklı renk alternatifiyle her zevke uygun seçenek sunarken sevilen fotoğrafların SELPHY Photo Layout uygulaması aracılığıyla da yalnızca baskısını almakla kalmayıp, damga, filtre, kenarlık, metin ve kaplama gibi detaylarla kişiselleştirmelerine imkân tanıyor.

 

PIXMA G3430 evin en renkli yardımcısı

Wi-Fi özelliğine sahip bu 3'ü 1 arada yazıcı; hem hızı ve kolay kullanımı, hem de yeniden doldurulabilir mürekkep tanklarıyla evde baskı almayı keyifli hale dönüşüyor. Mor ve pembe yeni renk seçenekleriyle annelerin favorisi olacak Canon PIXMA G3430, siyah mürekkeple 6.000 sayfa, renkli mürekkeple ise 7.700 sayfa baskı alabilme imkânı tanıyarak baskıda verimlilik ve tasarrufun altını çiziyor. Tarama, fotokopi ve baskı özelliklerini üstün fotoğraf baskı özelliğiyle de destekleyen Canon PIXMA G3430 evinizdeki fotoğraf çerçevelerin içini unutulmaz aile anılarıyla süslüyor.