Magazin Kaynak: Büşra Bozok AYTEK 19.02.2024 07:10

"BU AKŞAMIN ÇOBANI BENİM"

14 Şubat sevgililer günü kapsamında şarkıcı Tuğçe Kandemir, önceki akşam Kıbrıs'taki Nuh'un Gemisi Deluxe Hotel'de sahne aldı. Konser öncesi gazetecilerle bir araya gelen şarkıcı, sahnede giydiği elbiseyi çoban kıyafetine benzetti. Şarkıcı," Sevgililer gününün devamı, aşkın mevsimi bitmiyor. Bu akşam sevgililer günü devamı bir konser vereceğiz" dedi.
"BU AKŞAMIN ÇOBANI BENİM"

İlk evli olarak girdiğim sevgililer günü diyen Kandemir," 1'ci sevgililer günüm. Aşk güzel, insanlara yarıyor. Nasıl sizce bana yaraşım mı?" dedi. Nikah masasına hızlıca oturduğu konuşulan Kandemir," Kış insanıyım ben, iş sezonunun geçmesini bekledim kış geldi, yaptım nişanımı, düğünümü. Göz önünde yaşamadığım için bu hayatı insanlara evlenmem garip geldi ama görüşüp konuştuğum birisiydi yani. Şimdilik evlilik güzel ilerliyor umarım böyle ilerler. Düğün Mersin'de oldu, orada tanıştığımız için. Konunun özeti mutluyum diyebilirsiniz" dedi. 


Kıyafetini diline dolayan Tuğçe Kandemir," Bu akşamın çobanı benim. Tam bir çoban. Kıyafetim volontadan çıkma, nasıl yapalım dedik, böyle bir şey oldu. Ben çok beğendim" dedi. 

Orhan Gencebay'ın," Türk müziği kendi değerlerinin dışına çıkıyor" sözleri şarkıcıya hatırlatılınca," Orhan Gencebay'ı çok severim ama ona katılmıyorum. Her müziğin dönemi olduğunu düşünüyorum. Ben arembi rap ile patladım, arabesk rap de diyebilirsiniz. Dönemi bitti. Alternatif bir kafaya geçtik şimdi, mesele. O biter, başka bir yere evriliyor. Bende değiştim o evreden" şeklinde cevapladı.