Güncel - Yaşam Kaynak: Hibya Haber Ajansı 22.08.2024 10:00 Güncelleme: 19.08.2024 12:31

Bornova'da Minik Şefler Atölyesi düzenlendi

Bornova Belediyesi Mutfak Atölyesi, çocukların yaratıcılığını ve becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlediği Minik Şefler Atölyesi kapsamında, 4-12 yaş arası çocuklara yönelik pizza yapım etkinliği gerçekleştirdi.
Bornova'da Minik Şefler Atölyesi düzenlendi

Etkinlikte çocuklar pizza hamuru yapımındaki incelikleri, malzemeleri tanımayı ve kullanmayı öğrendi. Atölyenin en eğlenceli kısmı ise çocukların kendi pizzalarını istedikleri malzemelerle süslemesi oldu. Pişirme işleminin ardından, minik şefler elleriyle hazırladıkları pizzaların tadını çıkardı.

Genç Şefler Atölyesi'nde, 12-24 yaş aralığındaki gençler "Konuşan Pastalar" yapımını öğrenecek. Genç Şefler Atölyesi'ne katılmak isteyenler için kayıtlar 19 Ağustos'a kadar devam edecek.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, düzenlenen etkinliklerin farklı yaş gruplarındaki çocuk ve gençlerin mutfak becerilerini geliştirirken eğlenceli vakit geçirmelerini de sağladığını belirterek, “Bu tür etkinlikler, hem gençlerin yaratıcılıklarını artırıyor hem de yeni hobiler edinmelerine de yardımcı oluyor. Çocuklarımızı ve gençlerimizi farklı etkinliklerle desteklemeye devam edeceğiz” dedi.