Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Hibya Haber Ajansı 06.09.2024 10:01 Güncelleme: 06.09.2024 08:06

Blockchain dünyasının temsilcileri İstanbul'da bir araya geliyor

Blockchain dünyası İstanbul'da bir araya gelmeye hazırlanıyor. 14-15 Eylül tarihlerinde İstanbul ESA Arena'da gerçekleşecek olan Chain Conference 2024, Türkiye'den ve dünyadan uzman isimlerle birlikte kripto para dünyasındaki yeniliklerin dijital ekosistemi nasıl dönüştürdüğüne ışık tutacak.
Blockchain dünyasının temsilcileri İstanbul'da bir araya geliyor

Blockchain ve kripto para endüstrisinin Türkiye’den ve dünyadan önemli temsilcileri İstanbul’da buluşuyor. 14-15 Eylül tarihlerinde İstanbul ESA Arena'da gerçekleşecek olan Chain Conference 2024, sektörün önde gelen isimlerini katılımcılarıyla buluşturacak.

“Code – Connect – Redefine” temasıyla kapılarını açacak olan etkinlik, birbirinden değerli panellere ve konuşmalara ev sahipliği yaparak, sektördeki uzman konuşmacıları, yenilikçi projeleri ve son gelişmeleri bir araya getiren zengin bir içerik sunmayı hedefliyor. Türkçe-İngilizce simultane çevirinin de yapılacağı etkinlikte, katılımcıların tüm içeriklere rahatlıkla erişebilmesi amaçlanıyor.

Uzman isimler, önemli gündem maddelerini ele alacak

Etkinlikte konuşmacı olarak yer alacak isimler arasında; BlockAML Kurucusu Michael Halepas, Circle Başkan Yardımcısı Miriam Kiwan, Avalalabs Türkiye İş Geliştirme Direktörü Selim Kender,  Silicon Valley Blockchain Society ve Rainfall Kurucusu Amit Pradhan, Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu, Prof. Dr. Burak Arzova, Platon Danışmanlık Kurucusu Hakan Özerol, Mindstone Blockchain Labs CEO’su Tansel Kaya, Tim Danışmanlık Kurucusu Vedat Güven, Iteration Growth Satış ve Pazarlama Yöneticisi Aybars Dorman, NomuPay Türkiye Genel Müdürü Ergi Şener, TriO Blockchain Labs Kurucu Ortağı Tahsin Büyükyavuz ve Blockchain Women İstanbul Kurucularından Ebru Güven  bulunuyor.

Chain Conference 2024'te, Blokzincirde Bankacılık ve Ödemeler, Mevcut SPK Düzenlemeleri ve Kripto Varlıklar İçin Hukuki Uyum gibi güncel konular ele alınacak. Uzman konuşmacılar, ayrıca Web3’te Topluluk Yönetimi, İnternetin Geleceği, BRC20, SocialFi, NFTfi, Yapay Zekâ, Yeni Finansal Dünya, FinTech’teki Yapay Zekâ Devrimi, Web3 Pazarlaması, Web3 Projelerinin Güvenliği ve Sosyal Medya ile kanaat önderlerinin (KOL) kripto pazarlamasındaki rolü gibi çeşitli başlıklar yer alıyor.

Dekon Group ana sponsorluğunda, Digard, Decentral Works, Longevicals katkılarıyla ve Kols.House’un stratejik partnerliğinde gerçekleşecek olan Chain Conference 2024’e ilişkin detaylı program ve kayıt bilgileri www.chaincon.ist adresinde yer alıyor.