Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Rahime SEZGİN 16.07.2024 14:01 Güncelleme: 16.07.2024 14:37

Bitget Token 'En İyi Performans Gösteren Tokenlar' arasında gösterildi

Dünyanın lider kripto varlık platformu ve Web3 şirketi Bitget, Bitget Token'in (BGB) Forbes tarafından en iyi performans gösteren ilk 10 kripto para biriminden biri olarak gösterildiğini paylaştı.
Bitget Token 'En İyi Performans Gösteren Tokenlar' arasında gösterildi

2024 yılında BGB, Toncoin (TON), Pepe (PEPE) ve Dogwifhat (WIF) gibi popüler tokenlerle birlikte getirilerde üst sıralarda yer alan bir CEX token olarak önemli bir büyüme kaydetti. BGB Ocak 2024'te 0,57 dolar civarında işlem görürken 1,43 doların üzerine çıktı ve yüzde 150'lik kayda değer bir artış gösterdi. Son on iki ayda BGB yüzde 126'nın üzerinde artış kaydetti ve Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) dahil olmak üzere ilk 100 kripto varlığının yüzde 69'undan daha iyi performans sergiledi.

Temmuz 2021'de piyasaya sürülen BGB, Bitget ekosisteminde yakıt görevi görerek kullanıcılara birçok avantaj ve teşvik sundu. Ücretsiz çekme ve işlem ücreti indirimlerinin yanı sıra BGB, Launchpad ve Launchpool'a özel erişime ek olarak Poolx’te madencilik için stake et ve daha birçok avantaj için kullanılıyor.

Bitget CEO’su Gracy Chen, "BGB'nin son başarısı, artan benimseme, Bitget ekosistemindeki fayda ve olumlu piyasa duyguları gibi faktörlere bağlanabilir. Kripto ekosisteminin dünya çapında herkes için kullanımı kolay, güvenli ve erişilebilir olması gerektiğine inanıyoruz. Bu arayışta BGB, Bitget için hayati bir rol oynuyor. Kullanıcılarımıza özel ayrıcalıklara ve tekliflere erişim sağlayan BGB'yi entegre edecek ürün ve hizmet yelpazemizi genişletmeye devam edeceğiz" dedi.