Kitap 23.08.2023 10:26

​Bir Yol Haritası: Stil Sırları: Kişisel Stil Oluşturma Rehberi

Betül Usta'nın rehber kitabı Stil Sırları: Kişisel Stil Oluşturma Rehberi Yazardan Direkt Yayınevi'nden çıktı. Tarzına ve görünüşüne önem veren her kadının okuması gereken kitap, stil konusunda akılda oluşabilecek tüm sorulara cevap veriyor.
​Bir Yol Haritası: Stil Sırları: Kişisel Stil Oluşturma Rehberi

1996 yılında İstanbul Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümünden Alman Dil Bilimci ve Almanca Öğretmeni olarak mezun olan Betül Usta, profesyonel hayatı sırasında İtalyan moda akademisi Instituto Moda Burgo Milano’dan Kadın Tasarımcı Eğitimi aldı. Alman Typ Akademi’ye bağlı Style Colour’dan Stil ve Renk Danışmanlığı Eğitimini tamamladı. Stil oluşturma noktasında Yin-Yang temelli bir yol izleyen Usta, tüm yaklaşımlarını Stil Sırları: Kişisel Stil Oluşturma Rehberi kitabında anlatıyor.

Not: Görselleri yüksek çözünürlüklü olarak indirmek için üstüne tıklayın.

Herkesin Kendini Bulabileceği Bir Rehber

Stil Sırları: Kişisel Stil Oluşturma Rehberi, farklılıklara odaklanıyor ve herkesin kendine has özellikleri üzerinden yine kendine özel stilini nasıl oluşturacağının haritasını çiziyor. Kadim Yin-Yang öğretisinden beslenen Betül Usta, zıtlıkların dengesinin mükemmel bir uyuma götüreceği fikrini destekleyen kitabında şunları söylüyor: