Halkbank web
Ekonomi Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 15.04.2024 14:05

Bilgi Hazinesi Avı ile Bitcoin Bayramı!

İstanbul Fintech Week 2024'e (IFW'24) yalnızca bir gün kala, katılımcılar, 2.000 Euro değerinde Bitcoin kazanabilecekleri "Bilgi Hazinesi Avı" ile heyecanla beklenen Fişekhane'deki etkinliğe hazırlanıyorlar. FINTR desteğiyle beşinci kez gerçekleşecek olan bu etkinlik, finans ve teknoloji alanlarının birleştiği nadir fırsatlardan birini sunuyor. Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın da aralarında bulunduğu 80'den fazla konuşmacının katılımıyla 65 oturum boyunca finansın geleceği şekillendirilecek.
Bilgi Hazinesi Avı ile Bitcoin Bayramı!

KOOP Ventures öncülüğünde, Finansal İnovasyon ve Teknoloji Derneği (FINTR) desteğiyle bu yıl beşinci kez düzenlenen Türkiye’nin ilk ve en büyük küresel finansal teknoloji etkinliği, “Yakınsama: Web2 ve Web3 Dünyaları Bir Araya Geliyor” teması ve yoğun bir katılımcı kitlesiyle 16-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Dijital dünyaya taşınan hayatın hemen tüm alanları gibi finans da bu etkinlikte tüm yönleriyle ele alınacak. 

Tarihçi Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı da IFW’24’e katılıyor. Prof. Ortaylı, etkinliğin birinci günü sonunda düzenlenecek ödül töreni sonrası ‘Fireside Chat’ bölümünde “Finansın Kökenleri ve Medeniyetin Yükselişi” başlığında finansın tarihine dair özel bir sohbetin konuğu olacak.

En çok NFT toplayana 2.000 Euro değerinde Bitcoin  

Katılımcılar, etkinlik kapsamında düzenlenen "Bilgi Hazinesi Avı"na katılarak, 2.000 Euro değerinde Bitcoin kazanma fırsatı yakalayacak. Bu benzersiz ve eğlenceli deneyim, fintech alanında çalışan tüm taraflar için, yeni bilgiler edinip sektör liderleri ile bağlantı kurarken, aynı zamanda değerli bir ödül için yarışmalarına olanak tanıyor. 

18 yaşından büyük tüm etkinlik katılımcılarının yarışabileceği hazine avı için mobil cihazınızla https://utilify.xyz/ifw adresine girerek orada belirtilen görevleri ve sahnelerde ya da stantlarda yer aan QR kodları tarayarak NFT’leri toplamak yeterli! Üstelik dijital cüzdana veya dijital paraya sahip olma şartı da yok! 17 Nisan günü saat 16:00 itibarıyla liderlik tablosunda en çok NFT tarayarak birinci sırada yer alan katılımcı 2.000 Euro’luk Bitcoin’in de sahibi olacak. 

80’den fazla konuşmacı ve 65’ten fazla oturum

2019 yılından bu yana her yıl düzenlenen ve bu yıl “geleneksel finans ile yeni finansın buluşması” temasıyla şekillenen İstanbul Fintech Week’te, hem Türkiye hem dünyadan en saygın ve en çok ilgi gören uzmanları bir araya geliyor. ‘Web3 nedir?’, ’Dijital paralar nereye gidiyor?’, ‘Yapay Zekâ finansı hangi noktaya götürür?’, ‘İşletmelerde finansal teknolojilerin kullanımı ne yöne ve hangi hızla evrilecek?’, ‘Dijital bankacılık ve ödeme hizmetlerindeki değişimi takip edebilecek miyiz?’ gibi onlarca konu başlığının uzmanlarca ele alınacağı IFW’24, 100’ün üzerinde konuşmacı, 40’ın üzerinde sponsor ve partneriyle 6 ayrı zirvede toplam 65 oturuma ev sahipliği yapacak devasa bir etkinlik olacak.

Merkez Bankası üst yöneticisi de orada, Yapay Zekâ kitabının yazarı da!

Peki bu zirvede Türk katılımcılarla buluşacak olan o tanınmış uzmanların arasında kimler var? Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hatice Karahan’dan ‘Decoding AI in Financial Services’ kitabının yazarı Clara Drodie’ye, UCL Blockchain Merkezi’nden Christina Frankopan’dan Fintech Business Weekly’nin yayıncısı ve fintek sektöründe sosyal medyanın öncülerinden Jason Mikula’ya, IBM Bankacılık Küresel Araştırma Direktörü Paolo Sironi’den Mastercard EEMEA Genel Müdür Yardımcısı Amnah Ajmal’a ve Oxford Üniversitesi Girişimcilik ve İnovasyon Profesörü Pınar Özcan’a kadar bütün bir ekosistemin en etkili temsilcileri, bu etkinlik için iki günlüğüne İstanbul’da olacak. 

16-17 Nisan 2024 tarihlerinde İstanbul Fişekhane’de finans dünyasının ileri gelenlerini ve teknoloji vizyonerlerini beşinci kez buluşturacak olan zirvede hazine avının kazananına 2.000 Euro değerinde Bitcoin ödülü verilecek. Bu heyecan verici yolculukta yerini almak için biletini hemen al ve kazanmaya başla! Kampanya detayları için https://utilify.xyz/ifw adresini ziyaret et ve bu fırsatı kaçırma!