Vakıf Katılım web
Dünya Kaynak: Hibya Haber Ajansı 13.08.2024 03:00 Güncelleme: 13.08.2024 08:27

Biden: Amerikalıların, hayatına katılan zorlukları engellemek için eylemlerimi duyurdum

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden, Büyük şirketlerin evrak işleri, bekleme süreleri ve dolandırıcılık yoluyla Amerikalıların günlük hayatlarına nasıl zorluk kattığını engellemek için bir dizi eylem duyurdu.
Biden: Amerikalıların, hayatına katılan zorlukları engellemek için eylemlerimi duyurdum

ABD Başkanı Biden, çalışkan Amerikalıların aptal yerine konulmasını görmekten bıktığını belirtti.

Büyük şirketlerin evrak işleri, bekleme süreleri ve dolandırıcılık yoluyla Amerikalıların günlük hayatlarına nasıl zorluk kattığını engellemek için bir dizi eylem duyuran Biden, yönetiminin aldığı önlemleri şu şekilde sıraladı:

"Abonelik ve üyelik iptallerini kolaylaştırıyoruz. İstenmeyen aboneliklerinizi ve tekrarlayan ödemelerinizi iptal etmek için bir labirentte gezinmek zorunda kalmamalısınız. FTC, bu süreci bir gereklilik haline getirmek için önerdiği "Tıkla ve İptal Et" kuralını kesinleştirmek için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Ürün veya hizmet satın almak isteyen kişiler, en iyi hizmeti sağlayan şirketleri bulmak için müşteri yorumlarına güvenebilmelidir. Bu nedenle FTC, sahte yorumlar kullanan pazarlamacıların dürüst işletmeleri baltalamasını engellemeyi önerdi.

Son olarak, müşterilerimizin yardım ararken yaşadıkları sinir bozucu döngüler olan müşteri hizmetlerindeki 'kıyamet döngüsünü' ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz. Bu nedenle CFPB, tüketicilerin tek bir düğmeye basarak gerçek bir kişiyle konuşmasına yardımcı olmak için çalışıyor. FCC de aynısını yapmayı düşünüyor."