Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Özlem BABACAN 13.07.2024 15:56

Beymen Grup, Ay Marka'nın yeni Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörünü Açıkladı

Beymen Grup çatısı altında faaliyet gösteren Ay Marka'nın Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Funda Eriş oldu.
Beymen Grup, Ay Marka'nın yeni Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörünü Açıkladı

İletişim sektöründeki 20 yılı aşan kariyerinde hem ajans hem de marka kurumsal yapıları içerisinde markaların stratejik konumlama ve dönüşüm projelerinde önemli görevlerde yer alan Funda Eriş, Ay Marka’nın Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü olarak 1 Mayıs 2024’te görevine başladı. 

Funda Eriş, Ay Marka bünyesinde yer alan NetWork ve Divarese markalarının medya ilişkilerini de kapsayan kurumsal iletişim ve pazarlama alanlarındaki çalışmaları yönetecek.

İstanbul Üniversitesi Reklam ve Halkla ilişkiler Bölümü mezunu olan Funda Eriş, kariyerine ATV- Sabah Medya Grubunda başladı. Sarar Grup’ta Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü, AD-Stop Kreatif Ajans’ta Marka Direktörü, Divan Grup’ta Pazarlama ve Kurumsal İletişim Grup Müdürü, TBWA İstanbul’da Akbank, İkea, Hepsiburada, Koton, W Collection, Borusan BMW, Boyner, Atasay, Molfix, Molped gibi farklı sektörlerden markaların Marka Grup Direktörü olarak çalıştı. 

AVVA’da Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörlüğü de yapan Funda Eriş, Mayıs 2024’te Beymen Grup çatısına katılarak Ay Marka’nın NetWork ve Divarese markalarından sorumlu Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü olarak yeni görevini üstlendi.