Magazin 10.05.2021 04:48

'BEYAZ GÜL' Birçok farklı hissiyatı bu şarkıya sıkıştırdık 

2019'da Özgün Yılmaz tarafından kurulan alternatif rock'ın öncü isimlerinden olmaya aday Bostancı Dayı, kısa aralıklarla yayınladıkları şarkılarına bir yenisi daha ekledi. En taze teklileri Beyaz Gül grup uyumunun iyice geliştiğini gösteren bir sesleniş. 
'BEYAZ GÜL' Birçok farklı hissiyatı bu şarkıya sıkıştırdık 

Garaj Müzik etiketiyle yayımlanan Beyaz Gül’ün sözü müziği Davit Burak Gökden’e aranjesi Özgün Yılmaz, Hazar Altın, Buğurcan Yetimarslan, Görkem Kaymak’ ait. Şarkının mix’ini Hazar Altın mastering’ini Dedublüman yaptı.

 Melodiler ile harmanlanmış hikayeler

Prova süreci ve kayıt aşamalarının çok hızlı bir o kadar da keyifli geçtiğini söyleyen grup üyeleri; ‘Yapbozun parçaları eksiksiz şekilde elimizdeydi, biz sadece onları yerine yerleştirdik’ dediler.

Şarkı, hayat çemberinde ilk rast gelişin farkına varamayıp pas geçen biriyle, birbirlerini bir sonraki seferde farkeden iki kişiden bahsediyor. Tek taraflı başlayan hislerin devamındaki birliktelikle, biriken anıları betimleyerek anlatmakta.

Melodiler ile harmanlanmış hikayeler anlatan Bostancı Dayı, hayatlarınıza müziğiyle dokunmaya devam edecek.

BİYOGRAFİ

2019’un son aylarına grubun gitaristi Özgün Yılmaz tarafından kuruldu. Enstrümanını ilk eline aldığından beri, hayal ettiği ekibi, vokalde Davit Burak Gökden ve tuşlu çalgılarda Hazar Altın ile hayata geçirdi. Bostancı Dayı ilk teklisi ‘Denk Geliriz Belki?’ ile iyi bir çıkış sağlayarak birçok insanın hayatına dokundu. ’Yoksa' ve 'Yaşlanıyorum Bak' teklileri ile bu süreç devam etti. Daha sonra davulda Buğurcan Yetimarslan, bas gitarda Görkem Kaymak’ın katılımıyla iyice sağlamlaşan ekipte taşlar yerine oturdu. Melodiler ile harmanlanmış hikayeler anlatan Bostancı Dayı, hayatlarınıza müziğiyle dokunmaya devam etmekte

 BEYAZ GÜL

Bir beyaz gülün omzundayım

Yaprakları dökülür

Bir, bir hatıra senden bana 

Gül yaprağı dökülür

 Bunların hepsi içimden geliyor

İçim de sana gidiyor 

 Göremesem de bir arada olabilmek var ya 

Şimdiye kadar karanlıktı bulanıktı her şey 

Zifiri yalnızlık gerek bize

Saatlerce göz göze 

 Bir hayaldeyim 

Korktuklarım uzağımda yol olur 

Bir eski dostun 

Sevgisine muhtacım