Magazin Kaynak: ANIL KARTAL 06.08.2024 12:38

Berrin Ak ünlü İngiliz firmasını Türkiye'ye getirdi

İngiliz Kraliyet ailesinin en gözde markalarından biri olan HALCYON DAYS, dünyadaki ilk flagship mağazasını Tersane İstanbul'un içinde yer alan Rixos İstanbul otelinde açıyor. Markanın CEO'su Pamela Harper ve ekibi, mağazanın açılış hazırlıkları için kısa bir süre önce Rixos otelini ziyaret etti.
Berrin Ak ünlü İngiliz firmasını Türkiye'ye getirdi

HALCYON DAYS Türkiye distribütörü Berrin Ak, markanın dünyadaki ilk mağazasını İstanbul'da böyle anlamlı ve önemli bir projede açmaktan onur duyduğunu belirtti. Ayrıca, Tersane İstanbul projesinin neredeyse yedi asırlık bir tarihi şehre geri kazandırılmasına katkı sağlamaktan büyük heyecan duyduğunu ifade etti.


İstanbul’dan esinlenerek Tersane İstanbul Rixos oteli için özel tasarlanan porselenlerle, müşterilere geleneksel İngiliz çay saati deneyimi sunmak isteyen Berrin Ak, menüden dekorasyona kadar her bir detay üzerinde yıllar süren çalışmaların sonuna yaklaşmanın heyecanı içinde olduğunu belirtti.

Birçok perakende markasına ve lüks otellere porselen tedarik eden HALCYON DAYS, İngiltere Kraliyet ailesi için büyük önem taşıyor. En iyi kalitedeki el yapımı porselenleri üreten marka, antika hediyelik ürünlerle başladığı yolculuğunu, kişisel kullanım ve hediyelik olabilecek birçok aksesuar ürün çeşidiyle sürdürüyor.