Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Büşra Bozok AYTEK 23.03.2024 20:59

"Benim Kumaşım" etkinliği, OKX'in küresel elçisi Jack Grealish ile başlıyor

Küresel elçi olarak OKX ile yeniden el sıkışan Manchester City orta saha oyuncusu, taraftarlarla daha fazla etkileşim kurmak üzere özel bir girişimde ve marka kampanyasında yer alacak.

Sektörde öncü rol oynayan kripto borsası ve Web3 teknoloji şirketi OKX, bugün yaptığı açıklamada küresel marka elçisi olan Manchester City oyuncusu Jack Grealish ile anlaşmalarının uzatıldığını duyurdu. Manchester City’nin Resmi Kol Sponsoru da olan OKX ile orta saha oyuncusu arasındaki anlaşmaya göre Grealish’in hem bugün başlatılan “Benim Kumaşım” etkinliğinde hem de taraftarlarla daha fazla etkileşim kurmak amacıyla tasarlanan diğer pek çok özel girişimde yer alması planlanıyor.

“Benim Kumaşım” etkinliği, aralarında Grealish’in de bulunduğu OKX elçilerinin kişisel yolculuklarına ve bu önemli isimlerin, sıkı çalışma ve kararlılıkları sayesinde başarı yolunda karşılaştıkları zorlukların nasıl üstesinden geldiklerine odaklanıyor. Çok yakında diğer elçilerin de isimlerini açıklayacak olan OKX, bu özel etkinliği önümüzdeki haftalarda ve aylarda çevrim içi ve sosyal platformlara taşıyarak daha da genişletmeyi planlıyor. 

OKX’in Pazarlama Direktörü Haider Rafique, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Kıyasıya rekabetin heyecanını ve zafer coşkusunu bizlere tattıran sporun, hepimizi etkisi altına alan muazzam gücünü çok önemsiyoruz. Bir marka olarak, platformumuzda taraftarların en sevdikleri sporcular hakkında benzersiz bakış açıları edinebilmelerini ve onlara erişebilmelerini mümkün kılarak, onlara önemli bir katkı ve değer sunduğumuza inanıyoruz. Bu nedenle, önemli ve başarılı isimlerin spor kariyerlerinin zirvesine nasıl ulaştıklarını anlatarak herkese ilham olacak “Benim Kumaşım” etkinliğimizi başlatmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz.”

Jack Grealish ise şunları söyledi: “Dünyanın dört bir yanındaki taraftarlara heyecan verici deneyimler sunan OKX ile ortaklığımızı sürdürecek olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. “Benim Kumaşım” etkinliğinde, bir futbolcu olarak yolculuğumun detaylarını ve bu süreçte üstesinden geldiğim zorlukları paylaşmak benim için çok anlamlıydı. Paylaştığım deneyimlerimle taraftarlarımıza da kendi hedeflerine ulaşmaları için ilham kaynağı olabilmeyi umuyorum.”

OKX’in Manchester City ile ortaklığı 2022 yılının mart ayında başlamış, 2022’nin temmuz ayında ise OKX’in 2022/23 sezonu için Kulübün Resmî Antrenman Kiti Ortağı olmasıyla iş birlikleri daha da güçlenmişti. Haziran 2023’te de OKX, yeni bir uzun dönemli anlaşmayla Kulübün Resmî Kol Sponsoru olmuştu. 

Bu önemli ortaklık, geçtiğimiz yıl, OKX Collective gibi yenilikçi Web3 deneyimleri aracılığıyla markanın dünya çapında milyonlarca futbol taraftarına tanıtılmasını sağlarken, taraftarlar Jack Grealish’in de aralarında bulunduğu Manchester City oyuncularıyla yakın ve kişisel etkileşimler kurma fırsatı yakaladı.