Eğitim Kaynak: Hibya Haber Ajansı 27.08.2024 10:00 Güncelleme: 21.08.2024 21:46

Bayrampaşa'da okullar temizleniyor, öğrencilere kırtasiye malzemeleri hediye ediliyor

Bayrampaşa Belediyesi, ilçedeki okul bahçelerinde yıkama ve temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Şu ana kadar 14 okulda yapılan çalışmaların yeni eğitim yılı başlamadan tüm okullarda tamamlanması hedefleniyor.
Bayrampaşa'da okullar temizleniyor, öğrencilere kırtasiye malzemeleri hediye ediliyor

Bayrampaşa Belediyesi ekipleri tarafından okul bahçelerinde yıkama ve temizlik çalışması gerçekleştiriliyor.

Şu ana kadar Hacı İlbey, Nail Reşit, Ahmet Haşim, Vatan, Şair Baki, Uluğbey, Kocatepe, Şakire-Sadi Obdan ve Şair Şinasi ilkokulları ile Hürriyet İmam Hatip, Yahya Kemal, Mustafa Itri, Cevatpaşa ortaokulları ve Rıfat Canayakın Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapılan çalışmanın yeni eğitim-öğretim yılı başlamadan tüm okullarda tamamlanması hedefleniyor. 

Aynı zamanda birinci sınıf öğrencileri için kırtasiye malzemeleri içeren paketler hazırlayan Bayrampaşa Belediyesi, öğrenciler ders başı yaptığında bu paketleri okullarda öğrencilere dağıtacak.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, konuyla ilgili olarak “Temizlik ve bakım çalışmalarımızla bir yandan öğrencilerimize tertemiz okul bahçeleri sunarken bir yandan da eğitimde fırsat eşitliğinden mahrum kalan sevgili çocuklarımızı ön planda tutarak yuvalar açıyoruz. Şimdi de, ailelerimizin ekonomisine katkıda bulunmak ve ilkokula yeni başlayacak yavrularımızı mutlu etmek için onlara kırtasiye malzemeleri içeren paketleri hediye ediyoruz” dedi.