Güncel - Yaşam Kaynak: Hibya Haber Ajansı 15.08.2024 14:00 Güncelleme: 14.08.2024 15:16

Bayrampaşa Belediyesi Mahalle Meclisinin ilk görüşmesi yapıldı

Bayrampaşa Belediyesinin 2025-2029 dönemi Stratejik Planı'nı ortak akılla oluşturmak amacıyla düzenlenen Mahalle Meclisi gerçekleştirildi.
Bayrampaşa Belediyesi Mahalle Meclisinin ilk görüşmesi yapıldı

Bayrampaşa Belediyesi tarafından vatandaşların görüş ve önerilerinin alındığı; Yenidoğan, Vatan, Terazidere, Orta, Altıntepsi, Muratpaşa ve İsmetpaşa mahallelerini kapsayan Mahalle Meclisinin ilki yoğun bir katılımla Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu’nun ev sahipliği yaptığı meclise Başkan Yardımcıları Atilla Özen, Mehmet Demirok, Lütfi Kadıoğulları, Gündüz Kalkan, Bilgehan Yağcı, Hakan Baş, Özlem Tut, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri, mahalle muhtarları ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşların katılımıyla çok verimli bir toplantı yaptıklarını belirten Başkan Mutlu, "Bayrampaşa’mızı güçlü ve aydınlık yarınlara taşımak için birlikte hareket ediyoruz. Çünkü biz toplumsal dayanışmanın gücüne inanıyoruz. Akıl akıldan üstündür diyoruz ve planlarımızı halkımızla beraber yapıyoruz" dedi.

Bayrampaşa Belediyesi, Kartaltepe, Kocatepe, Cevatpaşa ve Yıldırım mahallelerini kapsayan ikinci meclisi 15 Ağustos Perşembe günü saat 19.00’da eski lunaparkın (Kartaltepe Mahallesi) karşısındaki alanda gerçekleştirecek. Meclislerin ardında vatandaşların görüş, düşünce ve önerileri dikkate alınarak belediyenin 5 yıllık dönemi kapsayan yeni stratejik planı oluşturulacak.