Güncel - Yaşam Kaynak: Hibya Haber Ajansı 13.08.2024 18:00 Güncelleme: 12.08.2024 08:30

Başkentte Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Temmuz ayında başlattığı ''Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri'' devam ediyor.
Başkentte Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri devam ediyor

‘‘Sandalyeni Kap Gel’’ sloganıyla düzenlenen etkinliklerde bu hafta Türk sinemasının unutulmaz filmlerinden olan ‘‘Bizim Aile’’ seyircilerle buluştu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlileri kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘‘Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri’’ devam ediyor.

 ‘‘Sandalyeni Kap Gel’’ sloganıyla düzenlenen ve her hafta Türk sinemasının unutulmaz filmlerinin gösterildiği açık hava sineması etkinliğinde bu hafta başrolünde Münir Özkul, Adile Naşit’in yer aldığı ‘‘Bizim Aile’’ filmi izleyici ile buluştu.

Açık havada sinema izlemek ve ailesi ile birlikte keyifli vakit geçirmek için Atatürk Orman Çiftliği Yaşam Parkı’na gelen Başkentlilere; ücretsiz limonata, patlamış mısır, pamuk şeker ve gazoz ikram edildi.

Başkentliler, 14 Eylül tarihine kadar her cumartesi akşamı saat 21.00’de farklı bir Yeşilçam Filmi ile açık havada film keyfini yaşayacak. Gösterilecek filmler ve tarihleri ise şöyle;

17 Ağustos- Sev Kardeşim

24, 31 Ağustos ve 7, 14 Eylül- Hababam Sınıfı Serisi