Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 29.03.2024 00:00 Güncelleme: 29.03.2024 11:29

Başkan Zeybek: Eser ve hizmet belediyeciliği düsturuyla hareket ettik

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 31 Mart seçimlerinin ardından sona erecek görevi dolayısıyla veda mesaj yayımladı.
Başkan Zeybek: Eser ve hizmet belediyeciliği düsturuyla hareket ettik

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Zeybek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 15 Nisan 2019 tarihi itibarıyla göreve başladığı Afyonkarahisar’a 5 yıl hizmet etme şerefine nail olduğunu belirterek, “Eşsiz güzellikleriyle termalin başkenti, bereketli topraklarıyla gastronomi şehrinde görev yapmaktan büyük bir gurur duydum. Hemşehrilerimiz ile gönül bağı kurmanın, el ele gönül gönüle vermenin mutluluğunu yaşadım.” ifadelerini kullandı.

Her yıl Sayıştay denetimine tabii olduklarını ve şeffaf belediyecilik ilkesiyle bu denetimleri başarıyla geçirdiklerine dikkati çeken Zeybek, şunları kaydetti:

“5 yıl boyunca acısıyla tatlısıyla geçirdiğimiz günlerimizde birlik ve beraberlik duygusunu her zaman hissettik. Ekonomik kriz, pandemi dönemi ve 11 ilimizi etkileyen büyük deprem felaketinde yaraları hep birlikte sardık, kapılarımızı hep birlikte açtık. Tüm gücümüz ile zorlukların üstesinden gelmeye çalıştık. Eser ve hizmet belediyeciliği düsturuyla hareket ettik; mali disiplin ve öz kaynaklarımızla yatırımlar yaptık.”

Zeybek, 2019’da kendisini göreve layık gören Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, valilere, milletvekillerine, AK Parti’nin il ve ilçe teşkilatlarına ve emeğiyle katkı sunan herkese teşekkür ederek, “Bu duygularla hemşehrilerimize veda ederken, herkesten hakkını helal etmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.