Siyaset - Politika Kaynak: Hibya Haber Ajansı 24.03.2024 19:00 Güncelleme: 24.03.2024 14:16

Başkan Yavaş Seyranbağları'nda vatandaşlarla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi Seyranbağları'nda vatandaşlarla bir araya geldi.
Başkan Yavaş Seyranbağları'nda vatandaşlarla buluştu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Can Güner 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi Seyranbağları’nda Esat Pazar Yeri Özgürlük Meydanı’nda vatandaşlarla buluştu.

"Televizyonlarda artık Mansur Yavaş belediyeciliği konuşuluyor"

Ankara'nın Seyranbağları ilçesinde vatandaşla bir araya gelen Mansur Yavaş belediyecilik serüveni hakkında şunları söyledi:

"Televizyonlarda Mansur Yavaş belediyeciliği konuşuluyor. Nedir Mansur Yavaş belediyeciliği? İçerisinde insan olmayan hiçbir projeye imza atmayan bir belediyecilik. Bizleri ‘Projesi yok’ diye eleştirenler, bizim yaptığımız projeleri kopyalayıp sanki ilk defa yapılıyormuş gibi anlatıyorlar. Kartlarla yardım yapacaklarını söylüyorlar. Biz göreve geldiğimizde ekonomi zaten kötüydü, üstüne pandemi geldi. İnsanlar evlerinden çıkamadı. Hemen devreye girdik. Ben diyorum ki yine bozuk ekonomi, emeklilere çok az zam verdi. Açlık sınırının altına kaldılar. Biz hemen devreye girdik. Onların aç kalmasına, üşümesine izin vermeyeceğiz dedik. İşte o belediye Ankara Büyükşehir Belediyesidir. İşte o belediye başkanı Mansur Yavaş’tır. Gerçek belediyecilik budur. Ben proje yapıyorum diyerek Çin’den beton plastik getirip proje yaptım demek değildir."

Eski dönemde Çankaya’da yaşanan sıkıntıları anlatan Yavaş, Önceden nasıl olsa oy vermiyorlar diye Çankaya’ya eski otobüs veriyorlardı ya da az otobüs veriyorlardı. İnşallah şimdi Hüseyin Başkan’ımla el ele vererek, gerçek belediyeciliğin ne olduğunu göstereceğiz. Projesi yok derken gerçek projenin ne olduğunu ve bu insanların sandığa gidip nasıl oy verdiğini göstereceğiz. Algı belediyeciliği yapıyor, Mansur Yavaş bir şey yapmıyor sadece seviyorlar diye oy veriyorlar diyenlere göstereceğiz” dedi.