Eğitim Kaynak: Hibya Haber Ajansı 26.05.2024 15:00 Güncelleme: 25.05.2024 21:15

Başkan Yavaş, KPSS Genel Tekrar Kampı'na katılan adaylarla buluştu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Genel Tekrar Kampı'na katılan adaylarla bir araya geldi.
Başkan Yavaş, KPSS Genel Tekrar Kampı'na katılan adaylarla buluştu

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Benim Hocam Yayıncılık arasında yapılan iş birliği ile ‘KPSS Genel Tekrar Kampı’ programı başladı. 

25-30 Mayıs Genel Kültür- Genel Yetenek, 31 Mayıs- 5 Haziran Eğitim Bilimleri olacak şekilde planlanan eğitim kampına 13 bin aday ön başvuruda bulundu.

Atatürk Kapalı Spor Salonu ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen ve toplamda 12 gün sürecek eğitim kampının ilk gününde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da adayları yalnız bırakmadı.

Yaptığı açılış konuşması ile adaylara seslenen Yavaş, bu yıl eğitim kampının ikincisini gerçekleştirdiklerini kaydederek “Benim Hocam Yayıncılık ve değerli hocalarımızın eşliğinde inşallah güzel bir kurs dönemi geçiririz. Bu yılda 13 bin civarı ön başvuru var, 6 bin 200 asil kayıt yapılmış durumda, inşallah Allah gönlünüze göre versin. Sizler çalışacaksınız ve inşallah istediğiniz yerlere atanacaksınız.” dedi.