Ankara Kaynak: Hibya Haber Ajansı 17.02.2024 00:01 Güncelleme: 17.02.2024 00:11

Başkan Yavaş, Gıda Toptancıları İstişare Toplantısı'na katıldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, Gıda Toptancıları İstişare Toplantısı'na katıldı.
Başkan Yavaş, Gıda Toptancıları İstişare Toplantısı'na katıldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhuriyet Halk Partisi Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Fethi Yaşar ile birlikte ATB İş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bakiler’in ev sahipliğinde düzenlenen Gıda Toptancıları İstişare Toplantısı’na katıldı.

Başkan Yavaş, görev süresinde hayata geçirilen projeleri ve bütçeye dair bilgiler verirken, “Sizlerin parasını israf etmeden harcamaya çalışıyoruz. Zaman zaman böyle toplantılara geliyorum. Sohbet ederken ‘Ben belediyeden şu ihaleyi aldım’, ‘Şu işi yapıyorum’ diyen iş adamlarıyla karşılaşıyorum ve çok memnun oluyorum. Çünkü biz kimseyle görüşmüyoruz. Açık ihale olduğu için. Kırımımız ve katılımcı sayımız da bu şekilde artıyor. Bu şekilde de devam edeceğiz” diye konuştu.

“Herkese örnek olmaya devam ediyoruz”

“Kimseyi ayırmadan sizlerin atadığı, maaşını sizlerin ödediği bir görevli nasıl çalışırsa o şekilde çalışmaya devam edeceğiz” diyen Yavaş, sözlerine şöyle devam etti:

“Ankara halkı takdir ederse inşallah bir beş yıl daha bu şekilde gidiyoruz ve bu şekilde davranarak da herkese örnek oluyoruz. Başınızda; size hükmeden, ‘Ben yaptım oldu’ diyen, sizin her şeyinize karışan birisi olması yerine tam tersini yaparak ortak akılla sizlerden aldığı parayı sizlerin istediği doğrultuda harcayan biri olması gerektiğini insanlara anlatmaya çalışıyoruz. Bizden sonra gelenler de sizlerin parasını alıp savurmasın, kafasına ne koyduysa yapmasın.”