Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 31.07.2024 12:00 Güncelleme: 31.07.2024 14:32

Başkan Yaşar: Vatandaşlarımızı Kahve Festivalimize bekliyoruz

Yenimahalle Belediyesi, geleneksel olarak düzenlediği Kahve Festivali'nin bu yıl 4'üncüsünü Ragıp Tüzün Parkı'nda gerçekleştiriyor. Festivale ilişkin açıklama yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ''Tüm vatandaşlarımızı Kahve Festivalimize bekliyoruz." dedi.
Başkan Yaşar: Vatandaşlarımızı Kahve Festivalimize bekliyoruz

Yenimahalle'de Kahve Festivali, 3 Ağustos Cumartesi günü başlayacak ve iki gün sürecek. 19 firmanın katılım sağlayacağı Geleneksel Kahve Festivali’nde, 4’üncü nesil kahve nedir ve nasıl sunulur, evde nitelikli kahve pişirme teknikleri, filtre kahve yapmanın püf noktaları gibi merak edilen teknikler kahve tutkunlarına aktarılacak.

Kahve Festivali’nin ilk gününde Pırılay Pekpak ve Coşkun Koyuncu, pazar günü ise Sezen Yurtseven ve Cem Özbek şarkı ve türküleri festival ziyaretçileri için yorumlayacak.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşların keyifli ve kaliteli vakit geçirmeleri için bunun gibi etkinler düzenlendiğini belirterek, şunları söyledi:

"Düzenlediğimiz bu etkinlikler ekonomik olarak sıkıntılı bir süreçten geçen sektör temsilcilerine ve evlerinde bunalan vatandaşlara moral vermesi açısından büyük önem taşıyor. Sadece Yenimahalleli vatandaşların değil tüm başkent sakinlerinin güzel bir yaz akşamı geçirmesini hedefliyoruz. Tüm vatandaşlarımızı Kahve Festivalimize bekliyoruz.”