Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 26.07.2024 13:00 Güncelleme: 26.07.2024 13:50

Başkan Yaşar: Tüm başkentlileri Yakacık Mesire Alanı'na bekliyoruz

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yakacık Mesire Alanı'nın yıl boyunca Ankaralıların buluşma noktası olduğunu söyledi.
Başkan Yaşar: Tüm başkentlileri Yakacık Mesire Alanı'na bekliyoruz

Yenimahalle Belediyesi’nin piknik yapmak ve bir gün geçirmek isteyen vatandaşlar için 5 bin 500 kişi kapasiteli Yakacık Mesire Alanı'nda 4 adet çocuk oyun alanı, 3 plaj voleybolu sahası, 2 çim futbol sahası ve basketbol sahası bulunuyor.

470 adet kamelyalı ve kamelyasız oturma alanına sahip mesire alanında bin 500 ağaç, 4 bin fidan ve 5 binin üzerinde çalı bitkisini içerisinde barındırıyor.

Yakacık mesire alanında vatandaşların mutlu bir gün geçirmesi için her imkanın bulunduğunu belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yakacık Mesire Alanı, yıl boyunca Ankaralıların buluşma noktası oluyor. Temizlik ve bakım işlemlerinin düzenli olarak yapıldığı Mesire Alanımız, piknik yapmak ve mangal yakmak isteyen sakinlerimizin yoğun ilgisini görüyor. Yenimahalle’de hayata geçirdiğimiz projelerin vatandaşlardan ilgi görmesi ve tercih edilmesi bizi mutlu ediyor. Yazın keyfini yeşilin ve doğanın içerisinde çıkarmak isteyen tüm başkentlileri mesire alanımıza bekliyoruz.” dedi.