Güncel - Yaşam Kaynak: Hibya Haber Ajansı 09.08.2024 12:00 Güncelleme: 09.08.2024 12:02

Başkan Uysal, sünnet olan çocukları ziyaret etti

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bu yıl 10'uncusu düzenlenecek Sünnet Şöleni kapsamında sünnet olan çocukları ziyaret etti.
Başkan Uysal, sünnet olan çocukları ziyaret etti

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bu yıl 10’uncusu düzenlenecek Sünnet Şöleni kapsamında sünnet olan çocukları ziyaret etti. Başkan Uysal, çocuklara ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini iletti, oyuncak araba, kutu oyunları ve Antalyaspor tişörtünün de yer aldığı çeşitli hediyeler verdi.

Muratpaşa Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Sünnet Şöleniyle yaşları 5 ile 12 arasında değişen 200 çocuk erkekliğe ilk adımı atıyor. Çocukların sünnetleri Vitale Hastanesi’nde ücretsiz olarak gerçekleştirildi.

Çocukları hastanede ziyaret eden Başkan Uysal “Sünnet bizim kültürümünüz inanç dünyamızın bir parçası. Ailelerimiz için ekonomik bir yükümlülük oluşturuyor. Bu nedenle bizim sosyal hizmetlerimizden biri haline geldi. İhtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına ücretsiz bu desteği veriyoruz. İş birliğimiz nedeniyle hastanemize de çok teşekkür ederim.” dedi.

Muratpaşa Belediyesi’nin düzenleyeceği Yenigün Mahallesi Şehitler Parkı’nda yapılacak şenlikte eylülün ilk haftası gerçekleşecek.