Vakıf Katılım web
Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 20.07.2024 14:00 Güncelleme: 20.07.2024 15:44

Başkan Ünlüce: Güzel şehrimiz için durmaksızın çalışacağız

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, gece saatlerinde Cumhuriyet Bulvarı'nda yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi.
Başkan Ünlüce: Güzel şehrimiz için durmaksızın çalışacağız

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, gece saatlerinde Cumhuriyet Bulvarı’nda yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi. Ekiplere kolaylık dileyen Ünlüce, “Emekçilerimizin alın teriyle güzel şehrimize değer katacak çalışmalarımız durmaksızın sürecek. Şehir uyurken Büyükşehir mesaide olmaya devam edecek.” dedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin kent içi trafiğin aksatmadan yürüttüğü gece mesaisi kapsamında kentin ana arterlerinden Gökmeydan Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı’nda asfalt onarım ve yenileme ile şerit ve çizgi boyama çalışmaları gerçekleştirildi.

Gece geç saatlerde Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri ile Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerinin çalışmalarını inceleyen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, personele kolaylıklar diledi. Başkan Ünlüce’ye Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir, Genel Sekreter Yardımcısı Metin Bükülmez, daire başkanları ile Gökmeydan Mahallesi Muhtarı Mesut Ertem de eşlik etti.

Yapılan çalışmalar hakkında bir değerlendirmede bulunan Başkan Ünlüce, “Güzel şehrimizin yaşam kalitesini artırmak için üstyapı çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda kent merkezi ve kırsalda yollarımızı daha güvenli hale getirmek için tüm ekiplerimizi seferber ettik. Bozulmuş, yıpranmış yollardaki asfalt çalışmalarımızın günlük hayatı ve trafik akışını etkilememesi için gece mesaisi uygulamasını başlattık. Böylece çalışanlarımız için 150 dereceye kadar ulaşan sıcak asfaltın serim çalışmaları daha kolay hale geliyor. Özetle şehir uyurken Büyükşehir mesaisine devam ediyor. Ulus, Sarper ve Hicri Sezen Caddesi’nden sonra bugün de şehrimizin can damarı Cumhuriyet Bulvarı’ndayız. Gecenin bu saatinde sabahın ilk ışıklarına kadar özverili çalışmalarını sürdüren çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar dilemek için buradayız. Çalıştığımız bölgelerde değerli hemşehrilerimin anlayış ve sabrı için teşekkür ediyorum. Emekçilerimizin alın teriyle şehrimize değer katacak çalışmalara durmaksızın devam edeceğimizi bilmenizi istiyorum. Bu güzel geceden, umutlarımızın daha güçlü olduğu yeni bir güne merhaba Eskişehir.” diye konuştu.