Güncel - Yaşam Kaynak: ŞAFAK GÜVEN 07.08.2024 09:00 Güncelleme: 07.08.2024 10:18

Başkan Tugay: Önce temel belediyecilik hizmetleri

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın, kenti ortak akılla yöneterek sorunları yerinde analiz etme hedefiyle İzmir'in 30 ilçesinde başlattığı koordinasyon toplantıları Tire ile devam etti.
Başkan Tugay: Önce temel belediyecilik hizmetleri

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay, şehrin 30 ilçesinde başlattığı koordinasyon toplantılarını Tire ile sürdürdü.

Belediyelerin öncelikle temel belediyecilik hizmetlerini beklenen seviyede yapmaları gerektiğini belirten Cemil Tugay, “Buralardaki yetersizlik, bunun dışında yapacağımız her türlü çalışmayı gölgeleyen bir duruma sebep oluyor. Temel belediyecilik hizmetlerini oturtmadan, başka şeyler yapmaya çalışmamalıyız diye düşünüyorum. İkinci önemli konu da sosyal hizmetler.” diye konuştu.

Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, Başkan Tugay'ın da geçmişte görev yaptığı ve şu an kaderine terk edilen eski devlet hastanesi konusunu gündeme getirdi. 

Başkan Tugay ve Tire Belediye Başkanı Okuroğlu ile beraberindeki heyet, Türkiye'nin en büyük açık hava pazarı olarak adlandırılan ve ilçe merkezinde bulunan Tire salı pazarını da ziyaret etti. Tire salı pazarı turunda esnafla sohbet eden Başkan Tugay, üreticilere bereketli işler diledi.