Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 12.07.2024 13:00 Güncelleme: 12.07.2024 14:45

Başkan Şahin: Hem ilçemize göre tasarımlar yapıyoruz hem de maliyeti en aza indirgiyoruz

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, ilçe için mobilyaların tasarlandığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, atölyelerde inceleme yaptı.
Başkan Şahin: Hem ilçemize göre tasarımlar yapıyoruz hem de maliyeti en aza indirgiyoruz

Mamak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü atölyelerinde kent mobilyaları, kütüphaneler, büro mobilyaları, dolaplar, raflar, kamelyalar, kuş yuvaları, sokak hayvanları besleme odakları üretilirken, tasarruf sağlanıyor.

Çocuk oyun ve spor alanlarında kullanılan kauçuk zemin sayesinde parklar çocuklar için daha güvenli hale getiriliyor. Park ve yeşil alanlarda yeni oturma bankları yerini alırken, içinde birçok farklı spor aleti bulunduran oyun grupları da yine Mamak Belediyesi atölyelerinde üretiliyor.

Mamak Belediye Başkanı Şahin, ilçenin ihtiyacının dışa bağımlı olmadan belediyenin kendi tesislerinde üretim yapıldığının altını çizerek, mevcut personel ve malzemelerle yapılan ürünler sayesinde büyük ölçüde tasarruf sağladıklarını kaydetti.

Şahin, “Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün bünyesinde bulunan atölyelerde birçok kalemde üretim gerçekleştiriyoruz. Hem ilçemizin ihtiyaçlarına göre tasarımlar yapıyoruz hem de maliyeti en aza indirgiyoruz. Tasarlanarak üretilen malzemeler, ilçemizde ihtiyaç duyulan noktalara yerleştirilirken, üretimin ilk aşamasından montajına kadar geçen süreç personelimiz tarafından titizlikle yürütülüyor.” dedi.