Yerel Yönetimler Kaynak: Hibya Haber Ajansı 08.09.2024 12:00 Güncelleme: 05.09.2024 09:36

Başkan Özer: Kimsesizlerin kimsesi olacağız

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, tekerlekli sandalye yardımı talep eden vatandaşın çağrısını cevapsız bırakmadı.
Başkan Özer: Kimsesizlerin kimsesi olacağız

Geçen günlerde sosyal medya üzerinden Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’e hitaben bir video yayınlayan 49 yaşındaki Nebahat Ayan tekerlekli sandalye ihtiyacı olduğundan bahsetti. Nebahat Ayan’ın bu ihtiyacı üzerine Başkan Özer, engelli vatandaşı evinde ziyaret ederek kendisine tekerlekli sandalyeyi teslim etti.

Ayan’ın sağlık durumu hakkında da bilgiler alan Özer, Esenyurt’ta yaşayan yoksul ve dezavantajlı grupların her daim yanında olacaklarını belirterek kimsesizlerin kimsesi olacaklarını söyledi. 

Başkan Özer, engelli vatandaşlara ve dezavantajlı gruplara destek olacaklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Yaklaşık bir hafta önce Nebahat Hanım, sosyal medyadan bana bir mesaj yolladı. Bir tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu belirtti. Biz de hemen bu isteğini yerine getirdik. Bugün geldim ve tekerlekli sandalyesini kendisine teslim ettim. Özellikle belediyenin görevi, engellilerimize ve dezavantajlı gruplarımıza kol kanat germek, onlara yardımcı olmak, kimsesizlerin kimsesi ve sesi çıkmayanların sesi olmaktır. Biz de elimizden geldiğince bu görevimizi yerine getiriyoruz. Kıymetli annemize tekerlekli sandalyesini vermek onu mutlu etti. Onu mutlu görmek, bizi de mutlu etti."