Vakıf Katılım web
Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 14.06.2024 14:01 Güncelleme: 14.06.2024 14:53

Başkan Özer: Bu şehir sizin şehriniz, ona sahip çıkın

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde gerçekleşen 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı'nda konuştu.
Başkan Özer: Bu şehir sizin şehriniz, ona sahip çıkın

Esenyurt Belediyesinin 2025-2029 Dönemi Stratejik Plan Hazırlık Çalışmaları kapsamında düzenlediği 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı’nın ikincisi kent konseyi, sivil toplum kuruluşları, ilçe dernekleri ve meclis üyelerinin katılımıyla yapıldı. Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, 5 yılda yapılacak yatırımlarla ilgili kentin paydaşlarıyla fikir alışverişinde bulundu.

Ortak akıl ve katılımcı yönetim anlayışıyla gerçekleşen çalıştayda; Afet yönetimi, sosyal yardım, sağlık hizmetleri, kadın, aile ve çocuk, kurumsal gelişim ve dijital dönüşüm, kültürel, sanatsal ve eğitici faaliyetler gibi belediyenin tüm faaliyetleriyle ilgili yuvarlak masa toplantıları yapıldı.

Programda konuşan Başkan Özer, “Biz sizi ve düşüncelerinizi önemsiyoruz. Bu şehir sizin şehriniz, fikirlerinizi söyleyin, bu şehre sahip çıkın. Bakın, bu salonda oturan herkes belki 30 yıl sonra olmayacak ama sizin çocuklarınız yaşayacak. Sonra onların çocukları yaşayacak. Biz onlara acaba nasıl bir Esenyurt bırakacağız? Bu bizim sorumluluğumuz. Onun için bu bilinçle, bu heyecanla çalışmamız lazım.” ifadelerini kullandı.