Vakıf Katılım web
Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 20.07.2024 18:01 Güncelleme: 19.07.2024 12:06

Başkan Özdemir, muhtarlarla bir araya geldi

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, ilçedeki 64 muhtarla bir araya gelerek mahallelerin ihtiyaçlarını dinledi.
Başkan Özdemir, muhtarlarla bir araya geldi

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ndeki Nilüfer Barış Meclisi'nde düzenlenen toplantıda 64 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Belediyenin bir yapılanma sürecinden geçtiğini ifade eden Başkan Özdemir, "Gayemiz Nilüfer'in, kamunun ve vatandaşlarımızın çıkarlarını korumak. Bu anlayışla hareket ederek, 1- 2 yıl içerisinde birçok güzel projeyi hayata geçirmiş olacağız." diye konuştu.

Başkan Özdemir, 23 Nisan Mahallesi’ndeki okul inşaatı ile ilgili de açıklama yaptı. Özdemir, belediyelerin asli görevlerinin okul yapmak olmadığını ancak eğitime ve gençlere verdikleri önem nedeniyle bu konudaki talepleri geri çevirmediklerini söyledi.

Gelecek dönemde "Söz Sizde" adlı programlarla vatandaşlarla buluşacaklarını duyuran Başkan Özdemir, “Bir günümüzü tamamen bir mahallemize ayıracağız. Bu buluşmalarda vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinleyeceğiz.” diye konuştu.

Toplantıda ayrıca muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sorunları dile getirerek, Başkan Özdemir, ilgili başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle fikir alışverişinde bulundu.