Vakıf Katılım web
Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 20.07.2024 18:00 Güncelleme: 19.07.2024 12:04

Başkan Öntürk, ilçe belediye başkanlarıyla buluştu

Hatay, 17 Temmuz (Hibya) - Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Mehmet Öntürk, ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelerek, il genelinde hayata geçirilecek proje ve çalışmalarla ilgili bir toplantı yaptı.
Başkan Öntürk, ilçe belediye başkanlarıyla buluştu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, ilçe belediye başkanlarıyla görüştü. HBB Kisecik Yerleşkesi’nde gerçekleşen toplantıda ilçelerin ihtiyaçları doğrultusunda yapılan plan ve projeler istişare edildi. Toplantıda koordineli bir şekilde bölge gözetmeksizin eşit ve birlikte çalışma vurgusu yapıldı.

Başkan Öntürk, seçim süresince Hataylılara verdiği sözleri hayata geçirmek için hazırlandıklarının altını çizerek “Şimdi hazırız. Hatay’ın her köşesinde ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Çünkü biz Hatay’da tüm ilçe belediyelerimizle birlikte takım ruhuyla çalışıyoruz.” dedi.

Birlik ve beraberlik vurgusunda bulunan Öntürk; HBB’nin elinin değmediği tek bir metrekare yer kalmayacağını, bunu ilçe belediyelerle beraber başaracaklarını, biz yaptık oldu mantığıyla hareket etmeyeceklerini dile getirdi.

“Hatay’ı yapboz tahtasına çeviren anlayış sona ermiştir”

 Başkan Öntürk, Hatay’ı bir bütün olarak ele aldıklarını ve kurumlarla koordineli bir şekilde çalışarak tam olarak ihtiyacı karşılayacak çalışmaları yapacaklarını belirterek, Bir işi bir kez yapacağız ve tam yapacağız. Yapmış olmak için yapmayacağız. Hatay’ı yapboz tahtasına çeviren anlayış sona ermiştir.” diye konuştu.