Güncel - Yaşam 27.03.2018 15:48

Başkan Memiş'in Eğitim Camiası İle Buluşmaya Devam Ediyor

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş eğitim camiası ile gerçekleştirdiği toplantılar kapsamında Milli İrade Anadolu Lisesi ve Kaleardı 75. Yıl İlkokulu öğretmenleri ile bir araya geldi.
Başkan Memiş'in Eğitim Camiası İle Buluşmaya Devam Ediyor

İlk olarak Milli İrade Anadolu Lisesi’nde görevli öğretmenlerle görüşen Başkan Memiş, onlarla bir süre sohbet ederek eğitimin öneminden bahsetti. Öğretmenlerle bu konuda görüş alışverişinde bulunan Memiş, şehir hakkındaki düşüncelerini de sorarak Bayburt Belediyesinin gerçekleştirdiği, devam eden ve yapılması planlanan projeleri hakkında bilgi verdi. Öğretmenler ise Başkan Mete Memiş’e eğitime verdiği desteklerden ve Bayburt’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.
Başkan Memiş Milli İrade Anadolu Lisesi öğretmenleri ile görüşmesinden sonra akşam ise Kaleardı 75. Yıl İlkokulu öğretmenleri ile bir araya geldi. Bayburt Belediyesi’nin Şair Zihni Kent Ormanı’nda bulunan otantik tandır evinde gerçekleşen buluşmada öğretmenlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Memiş onlarla Bayburt’u konuştu.
Öğretmenlerle eğitim dünyası hakkında da sohbet eden Başkan Memiş, onlara Bayburt’ta yapımı tamamlanan, devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi vererek düzenledikleri “81 İl Bir Hikaye” isimli projeye destek sözü verdi. Kaleardı 75. Yıl İlkokulu’nda görevli öğretmenler ise bu davetinden dolayı Belediye Başkanı Memiş’e teşekkür ederek eğitime verdiği desteklerden ve Bayburt’a yaptığı hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.