Kültür Sanat Kaynak: Hibya Haber Ajansı 21.04.2024 16:00 Güncelleme: 21.04.2024 16:04

Başkan Karalar 12. Portakal Çiçeği Karnavalı'nda vatandaşlarla buluştu

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nın etkinliklerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Başkan Karalar 12. Portakal Çiçeği Karnavalı'nda vatandaşlarla buluştu

Başkan Karalar, eşi Nuray Karalar’la birlikte Portakal Çiçeği Karnavalı Korteji’nde katılımcılara karanfil dağıttı. Zeydan Karalar, ardından Uğur Mumcu Meydanı’nda gerçekleştirilen Gazapizm Konseri’ni de izledi ve katılımcılara hitap etti. 

Adana’da klasik belediye başkanlığı yapmamaya kararlı olduğunu belirten Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’nın eşsiz güzelliklerini tanıtma yolunda önemli adımlar attıklarını ifade etti. Başkan Karalar şunları söyledi:

“Adana çok özel, çok sayıda güzelliği bünyesinde barındıran bir kent. Adana aynı anda tarih, kültür ve sanat kenti. Denizimiz, şehrin ortasından geçen nehirlerimiz, endemik bitki çeşitliliğimiz, eşşiz ovamız, bereketli topraklarımız, benzeri olmayan lezzetlerimiz, sıcak iklimimiz ve misafirperver halkımız ile daha başka çok sayıda özelliğimiz, güzelliğimiz, değirimiz var. Tüm bunları ülkemize ve dünyaya tanıtma noktasında elimizden geleni yapıyoruz."