Bülten Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 27.03.2024 09:48 Güncelleme: 26.03.2024 01:55

Yaşlılara Saygı Haftası'nda huzurevi sakinlerini unutulmadı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 'Yaşlılara Saygı Haftası' dolayısıyla Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen kutlama etkinliğinde Yaşlı Bakım ve Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.
Yaşlılara Saygı Haftası'nda huzurevi sakinlerini unutulmadı

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik, keyifli anlara sahne oldu. Sanatçı Murat Teker’in gitarı ve şarkılarıyla şenlendirdiği kutlamada, huzurevi sakinleri zaman zaman kendilerini müziğin ritmine bırakarak dans etti, sanatçı Murat Teker’e eşlik ederek şarkılar söyledi.


Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de gün boyu renkli görüntülere sahne olan programa katılarak yaş almış vatandaşları bu özel günde yalnız bırakmadı. Huzurevi sakinleri ile tek tek sohbet eden Başkan Yüksel, özel olarak hazırlanmış programı, onlarla birlikte izledi, hediye ve karanfillerini takdim etti. Başkan Yüksel’in ziyareti karşısında memnuniyetlerini ifade eden huzurevi sakinleri de Başkan’a görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Yüksel, günün anlam ve önemine istinaden yaptığı konuşmasında, “Yaşlılarımız bizlere geçmişin emanetidir. Kartal Belediyesi olarak geleceğimize ışık tutan, tecrübeleri ile hayatımıza değer katan büyüklerimizin her zaman yanındayız. Onları asla yalnız bırakmamaya, hayatlarını huzurlu bir şekilde sürdürmelerini sağlamaya, vefamızı her alanda göstermeye devam edeceğiz.” Dedi. 

Huzurevindeki etkinliğinde Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Deniz Karacan eşlik etti.