Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 26.07.2024 21:00 Güncelleme: 26.07.2024 14:48

Başkan Ertaş, Özgür Özel'in Balıkesir programına katıldı

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in Balıkesir'e gerçekleştirdiği programa katıldı.
Başkan Ertaş, Özgür Özel'in Balıkesir programına katıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin 74 yıl aradan sonra seçim kazandığı Balıkesir’i ziyaret etti. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi önünde büyük bir coşku ile karşılanan Özel, otobüsün üstünden vatandaşlara hitap etti.

Ardından Özel, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ı makamında ziyaret etti.  CHP Genel Başkanı Özgür Özel, büyükşehirden sonra Altıeylül ve Karesi Belediyesi’ni ziyaretinin ardından Balıkesir’den ayrıldı.

Programa, Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Genel Başkan Yardımcıları Gökan Zeybek ve Gülşah Deniz Atalar, Parti Meclisi Üyesi Mehmet Tüm, İl Başkanı Erden Köybaşı, Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, ilçe belediye başkanları, CHP İlçe Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, ziyaret ile yaptığı değerlendirmede Balıkesir’in sosyal demokrat bir yönetime kavuşmasının önemine vurgu yaptı. “74 yıl aradan sonra Kuvayi Milliye şehrimizde büyük bir zafere imza atan milletvekillerimiz, il yönetimimiz, ilçe yönetimlerimiz, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz ve Balıkesirli hemşehrilerimizle birlikte Genel Başkanımız Özgür Özel'i ağırladık. Ülkemizin geleceği için umut dolu mesajlar aldık” dedi.