Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 14.06.2024 13:02 Güncelleme: 14.06.2024 13:40

Başkan Ekşi: Bornovalılar ile iç içe olmak bana güç ve enerji veriyor

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, daha güçlü Bornova hedefi doğrultusunda aynı anlayışla çalışmaya devam edeceğini söyledi.
Başkan Ekşi: Bornovalılar ile iç içe olmak bana güç ve enerji veriyor

Bornova Belediye Başkanı Eşki, göreve geldiğinden bu yana sabahın erken saatlerinde başladığı çalışmalarda 12 eski köy yerleşimi dahil olmak üzere toplam 45 mahalleyi en az bir kez ziyaret etti.

Bornova’nın çeperleri olarak ifade edilen hizmet ve yatırımda geri kalmış bölgelere öncelik veren Başkan Eşki, saha çalışmaları kapsamında sanayi siteleri ile Küçükpark, Büyük Çarşı gibi ilçenin sembol alanlarında da çalışma yaptı. Sorunları ve ihtiyaçları yerinde tespit edip vatandaşların görüşlerini alan Eşki, 2,5 ayda 2 bin 500 kilometre yol kat etti.

Seçim kampanyası döneminde her zaman sokakta olacağının sözünü verdiğini hatırlatan Başkan Ömer Eşki, “Bornovalıya verdiğim sözü tutuyorum. Bornovalılar ile iç içe olmak bana güç ve enerji veriyor. Sorunu yerinde, muhatabından dinliyor, çözümü hızla üretiyoruz. Ekibime çok güveniyorum.

Daha şimdiden pek çok alanda bize ulaştırılan sorunların birçoğu çözüldü ya da çözüm yoluna girdi. Bornovalılar, önümüzdeki günlerde, başta yolların yenilenmesi olmak üzere, pek çok konuda önemli iyileşme olduğunu hissedecek” dedi.