Bursa Kaynak: Hibya Haber Ajansı 16.03.2024 18:00 Güncelleme: 16.03.2024 11:11

Başkan Dündar, taksicilerle bir araya geldi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa'da hizmet veren taksici esnafı ile Osmangazi Meydanı'nda iftarda bir araya geldi.
Başkan Dündar, taksicilerle bir araya geldi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, iftar programında konuşarak,yaptıkları hizmetlerle taksici esnafının her zaman yanında olduklarını ifade etti.

“37 dönümlük alanda 20 bin metrekaresi meydan olarak inşa ettiğimiz 2 bin  araçlık yer altı otoparkı ve sosyal alanlarıyla Bursalıların cazibe merkezi olacak Osmangazi Meydanı” diyen Başkan Dündar sözlerini şu cümlelerle sonlandırdı:

“Burada geçtiğimiz günlerde verdiğimiz konserde 80 bin kişiyi bir araya getirdik. Meydanı gören herkes hayran kalıyor. Böyle güzel bir eseri Bursa’ya kazandırdığımız için çok mutluyuz. Biz taksici esnafımızın her zaman yanındayız, onların dertlerini dinleyip çözümler üretiyoruz. Açtığımız yollarla Osmangazi ve Bursa’yı daha ulaşılabilir hale getiriyoruz. 31 Mart’ta sizlerden destek istiyoruz. Bu zamana kadar yaptığımız hizmetler ortada inşallah alacağımız destekle 31 Mart’tan sonra da dev hizmetler yapmaya devam edeceğiz.”