Bursa Kaynak: Hibya Haber Ajansı 17.02.2024 17:01 Güncelleme: 17.02.2024 17:27

Başkan Dündar, BAREM huzurevini ziyaret etti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa'ya kazandırılan Osmangazi Belediyesi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin (BAREM) huzurevini ziyaret etti.
Başkan Dündar, BAREM huzurevini ziyaret etti

Osmangazi Belediyesi Engelli Bakım Merkezi (OBAM) ve Alzheimer Bakım Merkezi’nin (ALBAM) ardından huzurevi bölümü de faaliyete girdi. Kayıtların başladığı huzurevi bölümünde şuan 10 üye bulunuyor.

Toplam 20 bin 140 metrekare alan üzerine inşa edilen BAREM, bünyesindeki 200 yataklı huzurevinin yanı sıra engelli bireylere alzheimer hastalarına bakım, tedavi ve rehabilitasyon hizmeti sunuyor.

“Sosyal belediyecilikte en iyisini yaptık”

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, BAREM’in huzurevini bölümünü ziyaret ederek üyeler ile bir araya geldi.

Yaşlılara her zaman saygı gösterilmesi ve sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Başkan Dündar, “Sizin hayat tecrübeniz gençlerin yolunu aydınlatıyor. Allah sizlere BAREM çatısı altında sağlık, mutluluk ve huzur versin. Burada keyifle yaşamınızı sürdürmenizi diliyorum. Vatandaşlarımız için güzel işler yapmaya çalışıyoruz. BAREM ile de sosyal belediyecilik alanında en iyisini yaptık. Sizler için hizmete sunduk. Allah, hayırlı etsin inşallah” dedi.