Siyaset - Politika Kaynak: Hibya Haber Ajansı 14.07.2024 19:00 Güncelleme: 13.07.2024 19:13

Başkan Çiçek: Göreve geldigimizden beri atmış olduğumuz her imzanın arkasındayız

Afyonkarahisar AK Parti Dazkırı Belediye Başkanı Fatih Çiçek, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın Dazkırı Belediyesi ve Afyonkarahisar AK Parti İl Başkanlığı hakkındaki iddiaların asılsız olduğunu belirtti.
Başkan Çiçek: Göreve geldigimizden beri atmış olduğumuz her imzanın arkasındayız

Afyonkarahisar AK Parti Dazkırı Belediye Başkanı Fatih Çiçek, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın Dazkırı Belediyesi ve Afyonkarahisar AK Parti İl Başkanlığı hakkındaki iddiaların asılsız olduğunu belirtti.

Afyonkarahisar AK Parti İl Başkanlığı’nın giderlerinin Dazkırı Belediyesi tarafından karşılandığı iddiasına ilişkin açıklama yapan Başkan Çiçek, "Bugün itibarıyla İçişleri Bakanlığı ve Sayıştay’la ilgili gerekli görüşmeleri yaparak dilekçemizi vermiş ve geriye dönük on yıllık belediyemizin durumunun incelenmesini talep ettim. Bizler göreve geldigimizden beri atmış olduğumuz her imzanın yapmış olduğumuz her ödemenin arkasındayız." dedi.

Görevi devraldığında belediyenin 68 milyon TL  borcu olduğuna değinen Başkan Çiçek, "30 milyon TL kasada para bıraktık denilen rakamın da yine ayrıca yalan olduğunu belirtmek istiyorum. 1 Nisan itibari ile genel seçimlerden hemen sonra kasamızda 12 milyon TL para vardı. Biz göreve geldiğimiz andan itibaren tam bir hafta içinde acil ödenmesi gereken 11 milyon TL belediyemizin borcunu ödedik." açıklamasını yaptı.