Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 31.07.2024 18:30 Güncelleme: 31.07.2024 14:36

Başkan Çaykara: Mobil Eğitim Aracımızdan yayılan mutluluk tüm mahallelerimize ulaşacak

Avcılar Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı çocuk dostu mobil oyun aracı kenti mahalle mahalle geziyor.
Başkan Çaykara: Mobil Eğitim Aracımızdan yayılan mutluluk tüm mahallelerimize ulaşacak

Avcılar'da uzman eğitmenler eşliğinde vakit geçiren çocuklar, etkinliklerle hem eğlenip hem de öğreniyor. Araç içerisinde masal okuma, müzik, dans, bilmece oyunları gibi etkinliklerin yanı sıra survivor oyun parkurunda yapılan spor faaliyetleri de düzenleniyor. 

Şu ana kadar Avcılar’ın 5 mahallesinde çocuklarla buluşan Mobil Eğitim Aracı yaz sonuna kadar tüm mahalleri dolaşarak hizmet verecek.

Avcılar’da yaşayanların yaşam kalitesini artıracak çalışmalarını sürdüklerini belirten Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, “Çocuklarımızın bu güzel yaz günlerinde eğlenip öğrenecekleri ve mutlu olabilecekleri aktivitelerle dolu eğitim aracımızı mahallelerine kadar getirdik. Onlar mutlu oldukça bizler daha da mutlu oluyoruz. Geleceğin teminatı çocuklarımızın neşesi ve enerjilerinden aldığımız ilham ile geleceğe umutla bakıyoruz. Çocuk dostu Mobil Eğitim Aracımızdan yayılan mutluluk yaz boyunca tüm mahallelerimize ulaşacak.” dedi.